Pulberi (superalimente)

Superalimente, medicamente sub forma de pulberi organice (pudra) 100% naturale din plante medicinale utile pentru sanatate.

Medicamentele sub forma de pulberi sunt considerate ca superalimente, clasificate ca forme farmaceutice medicamentoase solide care se obtin din substante solide uscate, maruntite si trecute prin site la diverse dimensiuni. Pulberi cu o singura substanta activa se numesc pulberi simplii, daca contin doua sau mai multe substante active se numesc compuse. 

De asemenea pulberii dupa calea de administrare se clasifica in doua categorii: pulberi farmaceutici pentru uz extern, tratament medicamentos care se inghit si pulberi farmaceutici de uz extern.

Aici gasiti pulberi (medicamente, substante active din plante) de la cei mai renumiti producatori si importatori de pulberi farmaceutice pentru uz intern sau extern.

Bucura-te de Superalimente precum pulberi ecologice bio din plante ce contin nutrienti valorosi pentru sanatatea corpului uman ce nu trebuie sa lipseasca din dieta zilnica.

Magazinul nostru online contine numeroase superalimente de la pulberi organici din plante (spirulina, MSM, orz verde, ginseng siberian, lucerna) toata gama de pulberi din plante 100 % naturale bio de la Bio Niavis.

Filtre active

Ginseng Siberian pulbere - organica-bio, 125 g, Niavis
24,00 RON
In stoc

Ginsengul siberian este o planta des cultivata si cunoscuta din timpuri stravechi atat in Rusia cat si in China. Ginseng siberian - este cunoscut ca remediu ce ajuta la cresterea fertilitatii feminine si masculine. Barbatii pot constata o crestere a numarului de spermatozoizi, in urma consumul de ginseng siberian. El sustine o activitate uterina sanataosa fiind util in prevenirea infertilitatii. Administrare Ginseng Siberian: Se recomanda aproximativ 5g zilnic. Produsul Ginsengul siberian este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un stil de viata sanatos sau o dieta variata si echilibrata.