Pulberi (superalimente)

Cauti pulberi organice pentru o alimentatie sanatoasa?

Pe SAM Distribution gasesti superalimente si pulberi organice 100% naturale din plante medicinale utile pentru sanatate. Pulberile de plante sunt obtinute din radacini si plante uscate 100% naturale și pot fi folosite pentru imbunatatirea sanatatii. Toate aceste pudre au multe beneficii: astringente, purificatoare, anti-caderea parului, calmante.

Comand online superalimente si pulberi organice

Produsele sub forma de pulberi sunt considerate superalimente, clasificate ca forme farmaceutice medicamentoase solide care se obtin din substante solide uscate si maruntite. Pulberile cu o singura substanta activa se numesc pulberi simple, daca contin doua sau mai multe substante active se numesc compuse. 

Bucura-te de superalimente precum pulberi ecologice bio din plante ce contin nutrienti valorosi pentru sanatatea corpului uman ce nu trebuie sa lipseasca din dieta zilnica

Ce pulberi se gasesc pe piata? In magazinul online SAM Distribution gasiti numeroase superalimente si pulberi organici din plante 100 % naturale precum: spirulina, MSM, orz verde, ginseng siberian, lucerna.

Filtre active