Afectiuni ale ficatului

Ce este ficatul?

Ficatul este un organ de mărimea unui mingi de fotbal care se află chiar sub cutia toracica in partea dreaptă a abdomenului. Ficatul este esențial pentru digerarea alimentelor și eliminarea substantelor toxice din corpului dumneavoastra.

Semnele și simptomele unor afectiuni ale ficatului includ:

  1. Piele și ochi de culoare gălbuie (icter)
  2. Dureri abdominale și umflături
  3. Umflarea picioarelor și a gleznelor
  4. Piele iritata
  5. Culoarea urinei închise
  6. Modificarea culorii scaunului, scaun cu sânge
  7. Oboseala cronica
  8. Greață sau vărsături
  9. Pierderea poftei de mâncare

Comanda online suplimente pentru regenerarea ficatului

Regenerarea ficatului are ca scop îmbunătățirea funcționării acestuia, curățarea acestuia de toxine și îmbunătățirea producției și secreției de bilă. Ficatul are multe funcții complexe în organism: este implicat în digestie, produce bilă, este responsabil de metabolismul carbohidraților, descompune și neutralizează toxinele, metabolizează medicamentele, alcoolul și alte substanțe nocive. 

Tratamentul pentru ficat depinde de diagnosticul dumneavoastră. Unele probleme la nivelul ficatului pot fi tratate prin modificarea  stilului de viață, cum ar fi stoparea consumului de alcool sau scăderea în greutate, de obicei, ca parte a unui program medical care include monitorizarea atentă a funcției hepatice. Alte afecțiuni hepatice pot fi tratate cu medicamente sau pot necesita intervenții chirurgicale.

Nu ai gasit ce cautai? Incearca in categoria Colesterol sau Protectoare hepatice.

Filtre active

Liver Help 360G Zenyth
94,00 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Cumpara Liver Help 360G Zenyth de la SamDistribution.ro! Descopera beneficiile Liver Help - supliment nutritiv pentru afectiuni hepato-biliare si digestive la cel mai bun pret!