Imunomodulatoare

In magazinul samdistribution.ro veți găsi medicamente imunomodulatoare, anticancerigene precum și imunosupresoare la cele mai mici preturi. Suplimentele imunomodulatoare sunt, fără îndoială, una dintre cele mai mari realizări cu care se poate lăuda lumea medicală. Stimularea sistemului imunitar uman este o parte cheie a combaterii infecțiilor.

Imunomodulatoare - sunt substante care actioneaza la nivelul sistemului imunitar, acestea avand capacitatea de a influenta raspunsul imun in sensul stimularii reactiilor imunitare sau al diminuarii, chiar inhibarii.

Suplimente imunomodulatoare naturale

Imunostimulatoarele stimuleaza mecanismul imunitar celular si se pot administra profilactic (intern) dar mai ales ca terapie adjuvanta in diverse afectiuni: infectii, poliartrita cronica, gripa, rezistenta la tratamentul cu antibiotice, infectii recidivante ale cailor respiratorii superioare, psoriazis, sinuzita, herpes zoster. Suplimentele cu efect imunomodulator stimulează sistemul imunitar și reduc inflamația prin inhibarea producției de citokine. Datorită proprietăților lor, produsele imunomodulatoare sunt utilizate în tratamentul bolilor cronice, neinfecțioase, cum ar fi reumatismul sau bolile legate de sistemul imunitar.

Comanda online produse imunomodulatoare

Pe samdistribution.ro gasesti suplimente imunomodulatoare, pentru o evoluție cat mai ușoară a bolii la cele mai mici preturi.

Filtre active