Curcumin with Meriva, 60 capsule, Zenyth

Curcumin with Meriva, 60 capsule, Zenyth

Supliment alimentar Curcumin with Meriva cu 500 mg/capsulă, care susține sănătatea inimii și articulațiilor, are acțiune antioxidantă, antiinflamatoare, antimicrobiană, antivirală. Curcumina din turmeric este utilizată în mod tradițional în inflamații, dureri articulare și musculare.

107,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Curcumin with Meriva, 60 capsule - Zenyth 

Supliment alimentar Curcumin with Meriva cu 500 mg/capsulă, care susține sănătatea inimii și articulațiilor, are acțiune antioxidantă, antiinflamatoare, antimicrobiană, antivirală.

Curcumina din turmeric este utilizată în mod tradițional în inflamații, dureri articulare și musculare.  

Curcumin with Meriva® Phytosome® Technology este un supliment alimentar natural, pe bază de extract standardizat de turmeric pentru susținerea flexibilității și mobilității articulațiilor.  

Beneficiile Curcumin with Meriva, 60 capsule - Zenyth asupra sanatatii: 

  • Absorbție de 29 de ori mai mare decât a extractului obișnuit de turmeric. 
  • Reducerea disconfortului articular. Îmbunătățirea rezistenței și a performanțelor fizice. 
  • Menținerea sănătății vaselor de sânge, a ochilor, a prostatei. 
  • Nu agresează tractul intestinal asemenea antiinflamatoarelor obișnuite. 

Proprietăți antiinflamatoare:

  • sprijinirea răspunsului natural al organismului în stări inflamatorii. 
  • Menținerea nivelului colesterolului în limite normale. 
  • Protecție antioxidantă. 
  • Nu afectează ficatul și nici procesele de detoxifiere. 
  • Menținerea sănătății cardiovasculare. 

Meriva® este o formulă patentată, în care curcumina este completată cu fosfolipidele din lecitină. 

Suplimentul Curcumin with Meriva®, extractul standardizat din rădăcina de turmeric este asociat cu fosfolipide pentru creșterea absorbției. Alege un antiinflamator natural: extractul de turmeric! 

Compozitie: Complex Curcuma Phospholipid Meriva® (extract standardizat din rădăcină de turmeric – Curcuma longa, cu minimum 18% curcuminoide totale, lecitină din soia, celuloză microcristalină) – 500 mg/capsulă.  Agent antiaglomerant: dioxid de siliciu coloidal. Agent de încărcare: făină de orez. Capsulă vegetală. 

Administrare: Câte 1-2 capsule de 2 ori pe zi, de preferat în timpul mesei, sau conform recomandării specialistului. Contraindicatii: Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate și celor care alăptează, precum și persoanelor alergice la soia și derivate din soia. 

Prezentare: 60 capsule

Data ultimei actualizari: 30-03-2022

Zenyth
5941872401173

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: