Indulcitori Dietetici

Oferta SAM Distribution include indulcitori naturali pentru diabetici pe baza de stevie si eritritol, sub forma lichida, pudra si capsule, la ce mai bun pret. Cum să înlocuim zahărul într-o dietă sănătoasă? Pe piață, exista o gamă foarte variata de produse si indulcitori naturali din care să alegeți, ca alternative la zahăr. Care dintre acesti indulcitori sunt naturali si pot fi folositi chiar si de diabetici si care sunt arficiali, sintetici? In categoria de mai jos gasesti doar indulcitori naturali, obtinuti din ingrediente naturale, ce pot fi consumati chiar si pentru o persoana cu diabet.

Ce indulcitor pot folosi diabeticii?

Mulți oameni caută înlocuitori mai puțin calorici, care nu dăunează smalțului dentar și nu provoacă fluctuații ale nivelului de glucoză din sânge. Astfel de substanțe includ, printre altele xilitol, stevia și eritritol. Stevia - este un îndulcitor complet natural și un înlocuitor excelent pentru zahărul alb.

Dintre îndulcitorii populari îi deosebim pe cei de origine vegetală, precum xilitolul (zahar din mesteacan), stevia, siropul de agave, siropul de curmale, mierea de albine, siropul din nectar de palmier de cocos, siropul de mere, siropul de orez, siropul de artar, zaharul din palmier de cocos. Iata asadar o lista de indulcitorii pot fi folosiți atât pentru coacerea prăjiturilor, cât și ca alternative sanatoase ale zahărului pentru îndulcirea cafelei sau a ceaiului.

Comanda online indulcitori

Indulcitorii sunt o alternativă la zahărul alb, care are un conținut caloric mare. In comparatie cu zaharul, îndulcitorii naturali din plante au o puterea calorică mai mica și un indicele glicemic scăzut. Acest lucru duce la creșterea mai puțin rapidă a nivelului de glucoză din sânge, astfel ca acesti indulcitori pot fi folositi si de diabetici.

Este important de mentionat ca toți înlocuitorii de zahăr introduși pe piață trebuie să fie mai întâi avizați. Legea este stricta in privinta caracteristicilor pe care ar trebui să le aibă un produs pentru a fi folosit ca indulcitor pentru diabetici.

Dacă vă întrebați "care este cel mai bun indulcitor natural" putem spune ca un indulcitor care este cat mai putin rafinat si procesat, este mai sanatos. Pe samdistribution.ro aveți o gamă foarte variata de indulcitori din care să alegeți.

Filtre active

Zaharina Diamant, indulcitor (diabet), 650 tablete, Kruger
10,00 RON
In stoc

Zaharina Diamant, indulcitor pentru diabetici, 650 pastile, Kruger  Descriere: Zaharina Diamant  este un inlocuitor al zaharului folosit in special de diabetici si de cei care vor sa slabeasca. Se utilizeaza pentru indulcirea lichidelor de tipul ceai, lapte, compot, cafea, sucuri de fructe. Compozitie: Zaharina sodica 25 mg. Mod de administrare:Se recomanda sa nu se depaseasca 4-8 comprimate pe zi. Dozele pentru copii se vor recomanda de catre medic. Zaharina Diamant pastile 650 buc. Prezentare cutie x 650 pastile. Produs in Germania - Kruger