Hipertensiune Arteriala

Pentru a scădea semnificativ tensiunea arterială, este nevoie de schimbarea anumitor obiceiuri. Suplimentele pentru hipertensiune arterială sunt folosite pentru suplimentarea adecvată, iar ingredientele actioneaza a scadea tensiunea arteriala rapid. Acestea scad tensiunea arterială, ameliorează simptome precum oboseala, nervozitatea sau amețelile și întăresc organismul. Tratementele naturiste disponibile pe site-ul samdistribution.ro va ajută la combaterea hipertensiunii arteriale si au o eficacitate dovedită.

De ce merită să folosiți suplimente naturale pentru hipertensiune arterială?

Hipertensiunea arterială este o boală vicleană care afectează din ce în ce mai multe persoane care de multe ori nu știu că au probleme legate de hipertensiunea arterială. Se estimează că o treime dintre adulții suferă de hipertensiune arterială, ceea ce pare a fi un număr alarmant. Fără îndoială, nu trebuie să ignorați simptomele care pot însoți hipertensiunea arterială, de exemplu:

– dificultăți de respirație, 

– dureri de cap și amețeli, 

– insomnie, 

– palpitații, transpirații și hipotermie,

– bufeuri, 

– înroșirea feței 

– probleme cu performanța fizică și psihică

Cauzele hipertensiunii pot fi diverse boli, cum ar fi, de exemplu, boala Cushing, sau bolile cronice ale rinichilor. Un stil de viață sedentar (lipsa exercițiilor fizice), o alimentație proastă (bogată în sare), obezitatea și excesul de greutate sau consumul intens de alcool pot duce, de asemenea, la hipertensiune arterială. De asemenea, istoricul familial are o influență majora.

Cu siguranță, un factor important care ne ajută să reducem efectele hipertensiunii arteriale este boala diagnosticată corect și introducerea tratamentului. Administrarea regulată a medicamentelor este crucială în lupta împotriva acestui tip de boală.

Pentru persoanele care doresc să susțină acțiunile farmacologice, suplimentele naturale pentru hipertensiune vin în ajutor. Acestea sunt preparate pe bază de plante naturale. În tratamentul hipertensiunii, tratamentele naturiste care conțin păducel, pot fi de ajutor, deoarece scad efectiv tensiunea arterială.

Cum să lupți cu hipertensiunea arterială?

Cheia combaterii bolii este schimbarea stilului de viață - activitate fizică regulată, alimentație adecvată și evitarea stresului. 

Pe piață există pastile ce se administreaza in caz de tensiune mare, precum și suplimente alimentare sub formă de capsule, picături, pulbere sau ulei. Preparatele utilizate pentru hipertensiunea arterială își datorează eficacitatea conținutului, printre altele:

- potasiu - responsabil pentru scăderea nivelului de sare din organism, al cărui exces contribuie semnificativ la hipertensiune arterială excesivă. Prin urmare, acest element este important pentru menținerea tensiunii arteriale normale și, de asemenea, sprijină funcționarea sistemelor nervos și muscular,

magneziu - preparatele pentru scăderea tensiunii arteriale care conțin magneziu susțin efectul potasiului. Magneziul afectează buna funcționare a mușchilor arteriali și, prin urmare, este necesar pentru buna funcționare a sistemului circulator.

calciu - preparatele pentru hipertensiune arterială care conțin calciu au un efect similar cu cele cu magneziu - împreună cu potasiul reglează tensiunea arterială, este responsabil pentru contractilitatea musculară adecvată  și, în plus, afectează buna funcționare a sistemului nervos.

coenzima Q10  - pastilele pentru hipertensiune arterială cu coenzima Q10  protejează eficient împotriva stresului antioxidant.

Pe samdistribution.ro gasesti suplimente pentru tensiune mica, mare si pentru toate categoriile de varsta, de la prdoducatori precum Secom sau Alevia.

Filtre active