Afectiuni Cardio Vasculare

Medicamente și suplimente care susțin sistemul circulator și funcția inimii

În magazinul Sam-Distribution.ro veți găsi suplimente care întăresc sistemul circulator și susțin activitatea inimii. Printre acestea se numără suplimente pentru inima cu administrare orala, uleiuri, picături și pastile. Utilizarea lor este utilă în prevenirea, inclusiv a infarctului sau a aterosclerozei. În funcție de nevoile individuale ale organismului, avem si medicamente pentru scăderea colesterolului, vitamine si diverse tratamente pentru persoanele cu hipertensiune arterială.

Pe măsură ce îmbătrânești, inima și sistemul circulator devin mai predispuse la boli grave. Cererea de vitamine și minerale începe să depășească posibilitățile organismului de a le produce. Nivelurile inadecvate ale colesterolului, alimentația necorespunzătoare și lipsa exercițiilor fizice, pot duce la afecțiuni precum ateroscleroza, tromboza și chiar atac de cord. Pentru a evita acest lucru, este important să vă schimbați obiceiurile alimentare actuale și să apelați la suplimente alimentare care să aibă grijă de sistemul cardiovascular.

Ce substanțe ne feresc de afectiuni cardiovasculare?

Vitamina C este esentiala pentru buna functionare a organismului. Este baza pentru buna functionare normala a venelor si a inimii. Sigilează pereții vaselor de sânge și are proprietăți antioxidante. Menținerea unui nivel adecvat al acestei vitamine în organism, reduce semnificativ riscul de îmbolnăvire și ajută la menținerea sănătății. 

În prevenirea afecțiunilor cardiovasculare, este recomandat să folosiți fibre alimentare. Acestea reduc absorbția colesterolului și a grăsimilor. In plus, accelereaza metabolismul si astfel minimizeaza riscul de supraponderabilitate sau obezitate, care contribuie la aparitia bolilor de inima. Nu ai gasit ce cautai? Incearca in categoria "tratament hipertensiune arteriala" de pe site-ul samdistribution.ro.

Filtre active

D-Ribose, 140 g, Zenyth
85,50 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Supliment alimentar, D-Ribose, recomandat adulților și vârstnicilor pentru susținerea funcției cardiace, funcționarea normală a mușchiului cardiac și a sistemului muscular. Susține funcția cardiacă și energia celulară.