D-Ribose, 140 g, Zenyth

D-Ribose, 140 g, Zenyth

Supliment alimentar, D-Ribose, recomandat adulților și vârstnicilor pentru susținerea funcției cardiace, funcționarea normală a mușchiului cardiac și a sistemului muscular. Susține funcția cardiacă și energia celulară. 

85,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

D-Ribose, 140 g, Zenyth

Supliment alimentar, D-Ribose, recomandat adulților și vârstnicilor pentru susținerea funcției cardiace, funcționarea normală a mușchiului cardiac și a sistemului muscular. Susține funcția cardiacă și energia celulară.

D-riboza este o componentă de bază a acizilor ARN și ADN, dar și un factor important în producerea de ATP (adenozin trifosfat). Suplimentarea dietei cu D-riboză crește resursele energetice la nivel celular.

Beneficiile D-Ribose Zenyth asupra sanatatii:

  • crește nivelul de energie în organism;
  • ajuta la îmbunătățirea rezistenței la efort;
  • ajuta la susținerea funcției cardiace;
  • funcționarea normală a sistemului muscular si mușchiului cardiac;

Compozitie: 100% D-riboză, obținută prin fermentația microbiană a glucozei din porumb.

Administrare: Utilizare: câte 1 linguriță (5 g), de 1-3 ori pe zi. A se administra înainte sau după masă, înainte sau după antrenament. Adăugați o linguriță de pulbere într-un pahar cu apă sau suc de fructe

Atentionari: În cazul diabeticilor se recomandă administrarea în timpul mesei sau dizolvată într-un suc natural de fructe, deoarece poate determina scăderea glicemiei.

Prezentare: 140 g pulbere

Data ultimei actualizari: 30-03-2022

Zenyth
5941872400787
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
140 g

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.