Probiotice si prebiotice

Suplimente Probiotice si Prebiotice naturale pentru copii si adulti 

Cele mai bune probiotice sunt cele care contin tulpini de bacterii vii, recomandate in special in perioada de imunitate slăbită, după terapia cu antibiotice, precum și în cursul infecțiilor sistemului digestiv. Produsele disponibile in categoria "probiotice si prebiotice naturale" sunt recomandate pentru adulti si copii. Au rolul de a completa flora bacteriana naturala a sistemului digestiv, care sta la baza unui sistem imunitar sanatos.

Ce este un probiotic?

Probioticele sunt microorganisme vii naturale, care atunci când sunt administrate în cantitatea potrivită, provoacă un efect pozitiv asupra sănătăți tractului digestiv. Cele mai populare bacterii probiotice sunt cele de tipul Lactobacillus și Bifidobacterium, sau drojdia Saccharomyces boulardii.

Probioticele - prebioticele pentru adulti si copii acționează în mod silmilar:

  1. creează o barieră împotriva bacteriilor patogene din tractul gastrointestinal;
  2. ajută la restabilirea echilibrului microflorei intestinale după terapia cu antibiotice;
  3. probioticele naturale îmbunătățesc digestia și absorbția nutrienților din alimente;
  4. stimulează sistemul imunitar;
  5. reglează activitatea intestinelor;
  6. prebioticele naturale produc substanțe care ucid sau inhibă creșterea microbilor dăunători.

Suplimente cu tulpini unice de bacterii prebiotice si probiotice naturale

Probioticele au un efect benefic asupra bunei functionari a sistemului digestiv si imunitar, in principal prin sustinerea florei fiziologice naturale. Prebioticele si probioticele sub forma de capsule, plicuri si picaturi contin bacterii benefice (inclusiv Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus casei). Acestea sunt cele mai bune probiotice, deoarece contin bacterii benefice care protejeaza sistemul gastrointestinal. 

Combinațiile unice de tulpini bacteriene benefice cu efect probiotic sau prebiotic, inhibă creșterea bacteriilor și virușilor, cresc imunitatea organismului și îmbunătățesc peristaltismul intestinal.

Filtre active