Colon Help Detox Forte, 240 g - Zenyth - SamDistribution.ro

Colon Help Detox Forte, 240 g, Zenyth

ColonHelp Detox Forte este o varianta avansata in care s-au adaugat ingrediente cu un puternic efect detoxifiant pentru eliminare a toxinelor din ficat si intestine.

61,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Colon Help Detox Forte, 240 g, Zenyth

ColonHelp Detox Forte este o varianta avansata in care s-au adaugat ingrediente cu un puternic efect detoxifiant pentru eliminare a toxinelor din ficat si intestine.

Armeria, alga verde Chlorella, broccoli, orzul verde, sfecla rosie, ghimbirul, turmericul actioneaza sinergic cu fibrele si le intensifica actiunea de detoxifiere, facand din ColonHelp Detox Forte o solutie avansata de detoxifiere.

Beneficiile Colon Help Detox Forte, 240 g, Zenyth asupra sanatatii:

  • Eliminarea toxinelor și a deșeurilor alimentare din intestin;
  • Susține funcția de detoxifiere a ficatului;
  • Reducerea actiunii aflatoxinelor asupra ficatului;
  • Refacerea mucoasei intestinale, efect emolient și protector pentru mucoasele;
  • Îmbunătățește digestia și reduce balonarea;
  • Menținerea greutății corporale;
  • Reglarea tranzitului intestinal și normalizarea frecvenței scaunelor;
  • Menținerea colesterolului și a zahărului din sânge în limite normale;
  • Funcționarea normală a sistemului imunitar;
  • Reechilibrarea florei intestinale
  • Protectie antioxidanta

Pe lângă binecunoscutele fibre de in și psyllium, în compoziția ColonHelp Detox Forte este introdusă inulina. In contact cu apa, inulina formeaza mucilagii (geluri vascoase), care scad rata de absorbtie a carbohidratilor si a colesterolului, absorb toxinele si le elimina.

16 g ColonHelp Detox Forte (doza zilnică) vă oferă aproape 8 g de fibre de cea mai bună calitate!

  • Seminte de in
  • tărâțe de psyllium
  • Inulină din rădăcină de cicoare

În plus, inulina - o componentă prebiotică - stimulează înmulțirea bacteriilor probiotice în colon, asigurând astfel funcționarea sistemului imunitar și, în același timp, normalizând frecvența scaunelor.

Cele trei componente asigură un echilibru între conținutul de fibre solubile și insolubile, fără de care sănătatea noastră ar avea de suferit.

ColonHelp Detox Forte are o acțiune simultană de detoxifiere a colonului și a ficatului:

  • Fibrele de in, psyllium și inulina absorb acizii biliari și toxinele din colon și le elimină.
  • Broccoli stimulează producția în intestine de compuși cu efect protector împotriva radicalilor liberi.
  • Silimarina din armurariu si compusii fenolici din turmeric, ghimbir si sfecla rosie cresc nivelul de glutation din ficat si favorizeaza detoxifierea acestuia.
  • Ghimbirul, cardamomul și coriandru au proprietăți bactericide și stimulatoare digestive.

In plus, ColonHelp Detox Forte contribuie la protecția antioxidantă a organismului, datorită algei verzi Chlorella, florii de broccoli, armei și orzului verde. The

Ingrediente: seminte de in, tarate de psyllium, inulina (din radacina de cicoare), alga verde Chlorella, fruct de armurariu, floare de broccoli, orz verde, radacina de sfecla rosie, fruct de cardamom, radacina de nalba, radacina de ghimbir, radacina de turmeric, fruct de coriandru, argila.

Mod de administrare: ColonHelp Detox Forte se administreaza in cure de detoxifiere timp de 1-3 luni, o data sau de doua ori pe an. Se recomanda o prima cura completa de 3 luni. ColonHelp Detox Forte se administreaza inainte sau dupa masa, amestecat cu 200 ml lichide, de preferat iaurt pentru efecte maxime, iar in lipsa acestuia, cu apa, suc de fructe sau legume.

In diete, produsul trebuie consumat cu 20-30 de minute inainte de masa, pentru a reduce senzatia de foame. ColonHelp Detox Forte poate fi consumat pe termen lung ca supliment de fibre în dietă (4-8 g) pe zi.

  • Copii peste 12 ani si adulti: 1-2 lingurite pe zi (8-16 g/zi).
  • Doza maxima: 3 lingurite pe zi (24 g).

Precauții/contraindicații: pentru copiii sub 12 ani, femeile însărcinate sau care alăptează, persoanele cu boli grave sau operate recent, persoanele cu alergii la oricare dintre ingrediente trebuie să solicite sfatul medicului înainte de a utiliza acest produs.

Prezentare: 240 grame

Data ultimei actualizari: 29-03-2022

Zenyth
5941872400251

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa