Boli de inima

Suplimente cardiovasculare (tonice cardiace)

Starea de sanatate a inimii este influentata de stilul de viata, dieta, obiceiurile alimentare, somnul si activitatea fizica. Pentru îmbunătățirea sănătății, este recomandat să aveți grijă de un stil de viață sănătos și de o dietă echilibrată, dar și să începeți o suplimentare adecvată.

Suplimente naturale pentru sistemul cardiovascular

Unul dintre suplimentele alimentare care influenteaza sanatatea inimii și sistemul circulator este malatul de magneziu. 

  1. Malatul de magneziu - întărește inima și îmbunătățește funcționarea sistemului circulator.
  2. Suplimente cu Vitamina D - vitamina D3 îmbunătățește funcțiile trombocitelor și ale sistemului nervos. În plus, reduce procesele inflamatorii și reglează coagularea sângelui. Datorită acestui fapt, susține sistemul circulator și întărește inima.
  3. Tiamina sau vitamina B1 - este implicată în producerea de energie din carbohidrați, care are un efect pozitiv asupra inimii.
  4. Citratul de potasiu reglează tensiunea arterială adecvată, funcționarea sistemului circulator și activitatea inimii prin întărirea acesteia.  
  5. Trifoiul roșu - este o plantă care ajută la producerea așa-numitului colesterol bun (HDL) și scade nivelul trigliceridelor din sânge. Acest lucru reduce riscul de boli cardiovasculare, de exemplu, ateroscleroza sau boala cardiacă ischemică.
  6. Acid folic - Pentru a susține inima și sistemul circulator, puteți lua și acid folic. Reduce nivelul de homocisteină, care este dăunătoare inimii.

Comanda online suplimente pentru inima

Pentru a reduce colesterolul, luați suplimente cu Omega 3, drojdie roșie sau ulei de borage. Suplimentele cu magneziu și potasiul ajută la scăderea tensiunii arteriale, la fel ca extractul de păducel sau de moringa. Pentru a crește producția de globule roșii care transportă oxigen, suplimentele de fier sau vitamina B12 sunt de ajutor. Iar, pentru a evita problemele de circulație, există vasodilatatoare naturale precum ghimbirul, gingko biloba sau gheara de pisică.

Filtre active

PQQ 20mg, 30 capsule, Zenyth
95,00 RON
In stoc

Suplimentul PQQ 20mg de la Zenyth este un antioxidant puternic ce ofera ernergie celulară și protecție împotriva stresului oxidativ, reglează metabolismul energetic. Supliment alimentar PQQ (pirolochinolin chinona) ajuta la dezvoltarea și susținerea sănătății celulelor, facilitează producția de energie în mitocondrii.