Fibre

Produse naturiste din categoria Fibre alimentare » Fibre pentru digestie

Pe SAM Distribution gasiti cel mai bune suplimente cu fibre pentru a va ajuta să aveți mișcări intestinale moi și regulate. Consumul de fibre alimentare este important atât pentru sănătatea digestivă, cât și pentru sănătatea generală. Fibrele au o serie de beneficii pentru sănătate, inclusiv prevenirea constipației si normalizarea funcției intestinale.

Suplimente cu fibre alimentare pentru tranzit intestinal

Suferi de constipatie? Ai probleme constante cu tranzitul intestinal? Fibrele solubile, din suplimentele alimentare, se dizolvă în apă și formează un gel pentru inmuia scaunul, ajută atât la diaree, cât și la constipație. Coaja de psyllium și metilceluloza sunt fibre solubile care funcționează bine atât pentru constipație, cât și pentru diaree. Tu stii care este necesarul zilnic de fibre? Cantitatea optima de fibre alimentare este de circa 35 de grame zilnic, insa prea putine persoane inteleg importanta lor in organism. Auzim vorbindu-se tot mai despre fibrele alimentare, pentru ca acestea reprezinta o parte importanta a unei alimentatii sanatoase si echilibrate. Fibrele alimentare trebuie integrate zilnic in alimentatia ta, acestea provin din plante si sunt clasificate ca insolubile si solubile. Fibrele pentru digestie sunt nutrienti esentiali necesari pentru o functionare optima a tractului digestiv si o buna digestie a alimentelor. Totodata, excesul poate determina diaree, obstructie intestinala sau chiar deshidratare.

Comanda online suplimente cu fibre alimentare

Cel mai bine este să obțineți fibre din alimente, deoarece suplimentele nu oferă vitaminele, mineralele și nutrienții pe care le oferă alimentele bogate în fibre. Dar suplimentele de fibre pot contribui la aportul zilnic recomandat. Daca sunteti in cautarea unui produse cu fibre pentru digestie, avem ceea ce cauti, la un pret bun! Suplimentele cu fibre sunt disponibile in magazinul SAM Distribution la preturi corecte.

Filtre active