Digestie lenta

Produse naturiste, remedii si medicamente pentru digestie lenta (tranzit intestinal lent)

În general, digestia lenta ar trebui să rezolve singură, dar dacă vă confruntați cu disconfort pentru o perioadă lungă de timp, ar putea fi un semn al unei probleme cronice. Dacă aveți o tulburare intestinală care stă la baza, intestinele nu funcționează corect, ceea ce ar putea încetini digestia. 

Sindromul de intestin lent, numit tranzit intestinal lent este o afecțiune cu simptome de constipație și mișcări dureroase ale intestinului.

Ce cauzează asta? De fiecare dată când mănânci, nervii tăi trimit un semnal la tractul digestiv pentru a iniția o serie de activități. Muschii din sistemul digestiv mișcă mâncarea înainte într-o mișcare de lungime de undă numită "peristaltism". Dar această mișcare poate fi blocată, mai lentă decât ar trebui să fie, sau nu se produse o contracție suficient de puternică pentru a mișca alimentele înainte.

Comanda online produse pentru digestie usoara

Ai o digestie lenta si cauti medicamente pentru digestie lenta? Sam Distribution iti ofera solutia pentru un tranzit intestinal lent cu produse de la Hofigal sau Secom. Remedii pentru digestie usoara sub forma de capsule, ceaiuri, plante medicinale ce ajuta digestia.

Filtre active