Infectii urinare

Infectie urinara - medicamente, suplimente alimentare si produse naturiste

Cistita este o boală care afectează în primul rând femeile. Dacă nu sunteți însărcinată și nu sunteți bolnavă de mai mult de 3 ori pe an, puteți lua medicamente pentru cistită fără prescripție medicală. Cu toate acestea, apariția simptomelor la bărbați și copii necesită întotdeauna consult medical.

Tractul urinar este steril în condiții fiziologice, adică este lipsit de microorganisme. La femei, distanta mica dintre deschiderea uretrei si vagin sau anus favorizeaza transmiterea bacteriilor si in consecinta, infectia. Prin urmare, cistita necomplicată apare în mod repetat la unele femei (în special la cele active sexual). Pentru multe femei, medicamentele pentru infecții urinare sau pastilele pentru cistită ar trebui să se gaseasca permanent in dulapul cu medicamente.

Medicamente pentru cistită - pe care să le alegeți?

Puteți încerca să vă tratați infectia urinara (cistita) acasa, dacă nu ați experimentat durere, arsură și usturime la urinare. Există pe piață medicamente pentru infecțiile tractului urinar fără prescripție medicală, care se iau timp de 3-5 zile. De asemenea, simptomele neplăcute ale infectiei urinare pot fi atenuate printr-o baie caldă sau o sticlă cu apă fierbinte pusă pe stomac. 

Filtre active