Renofix, 75 capsule, Doppelherz

Renofix, 75 capsule, Doppelherz

Produsul Renofix, 75 capsule, Doppelherz capsule este un supliment alimentar destinat sustinerii aparatului excretor (pentru sanatatea aparatului urinar). Contribuie la eliminarea reziduurilor metabolice si a metalelor grele prin detoxifierea organismului.

74,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 Ultimele produse in stoc
 

 

 

Renofix, 75 capsule, Doppelherz

Produsul Renofix, 75 capsule, Doppelherz capsule este un supliment alimentar destinat sustinerii aparatului excretor (pentru sanatatea aparatului urinar). Contribuie la eliminarea reziduurilor metabolice si a metalelor grele prin detoxifierea organismului.

Renofix contribuie la ameliorarea infectiilor urinare.

Compozitie:

Pulbere din frunze de Urzică (Urtica dioica) – 124,5mg; pulbere din parti aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense) – 30 mg; pulbere din flori de Muşeţel (Matricaria chamomilla) – 12,6 mg; 

pulbere din frunze de Afin (Vaccinium myrtillus) – 12,6 mg.

Mecanisme de actiune:

Urzica sustine eliminarea apei pe cale renala si sanatatea prostatei in caz de tulburari de urinare.

Urzica si Musetelul sustin sistemul imunitar si capacitatea de autoaparare a organismului.

Coada-calului sustine activitatea secretorie a rinichilor.

Afinul contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Recomandari pentru utilizare:

Contribuie la mentinerea unui nivel optim al sanatatii aparatului urinar;

Initiaza Si sustine eliminarea calculilor renali prin friabilizare si destructurare reziduala;

Contribuie la inlaturarea cauzelor durerilor datorate unor afectiuni ale aparatului urinar;

Contribuie la eliberarea rinichiului de infectiile urinare multiple cu bacterii si micoze;

Contribuie la eliminarea reziduurilor metabolice si a metalelor grele.

Mod de utilizare:

RENOFIX se administreaza astfel:

In zilele 1 – 3, cate 1 capsula la 1-2 ore (in timpul zilei) – Total: 10 capsule pe zi.

In zilele 4 – 6, cate 1 capsula la 2 ore (in timpul zilei) – Total: 7 capsule pe zi.

In zilele 7 – 12, cate 1 capsula la 3 ore (in timpul zilei) – Total: 4 capsule pe zi.

Pe perioada utilzarii produsului se vor consuma 2,5-3 litri apa/zi.

Pentru copiii (6-12 ani) cu infectii urinare multiple se recomanda 3-5 capsule/zi, timp de 5-7 zile, urmate imediat de analiza microbiologica a urinei.

La recomandarea specialistului, dupa analiza urinei, procedura poate fi reluata in siguranta, fara pauza, inca 2-3 serii, atat pentru adulți, cat si pentru copii.

Contraindicatii:

Nu se cunosc. Produsul RENOFIX nu interactioneaza cu alte medicamente si nu are contraindicatii la dozele, ritmul si perioadele recomandate.

Prezentare:

5 blistere a cate 15 capsule.

Rinichii sunt organe pereche, asezate simetric, de o parte si de alta a coloanei vertebrale, in loja lombară. Ei reprezinta partea esentiala a aparatului excretor.

Principala functie a rinichilor este aceea de a excreta substantele inutile sau daunatoare organismului, fie produse de acesta, fie provenite din mediul exterior.

Noxele chimice filtrate de rinichi formeaza si dezvolta structuri de diferite forme, numite calculi renali sau pietre la rinichi. In cazul contaminarilor cu factori CBRNe (Chimic, Biologic, Radioactiv, Nuclear si/sau cu elemente nocive la dezastre ecologice), rinichiul este organul critic principal cu cea mai mare concentratie de noxe chimice radiotoxice acumulate, comparabil cu concentratiile cumulate si remanente in ficat, plaman, splina, glande endocrine sau in restul corpului.

Calculii renali se formeaza cand creste concentratia in urina a unor minerale, se acumuleaza mai mult Calciu, Fosfor, Magneziu, acid uric, oxalati si urati si se dezvolta cristale. 

Acestea determina obstructia cailor urinare, persoana percepand dureri intense de spate, care radiaza bilateral pe membrele inferioare sau dificultati de miscare. 

Disconfortul durerilor, senzatiei de urinare și aparitia infectiilor urinare cu frecventa hematurie, cumuleaza efectele de litiaza renala in stare acuta.

Pentru a evita slabirea sistemului imunitar cauzat de excesul de calmante si antibiotice care nu inlatura cauza, recomandam eliberarea rinichiului de calculi, de metale grele si de infectii urinare cu un nou produs natural - RENOFIX capsule, compatibil in sustinera restaurarii capacitatii de raspuns a organismului.

5944728006195

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.