Spirulina

Cauti suplimente cu spirulina?

Cele mai bune suplimente cu spirulina sub forma ce pudra, capsule, pastile sau comprimate le gasesti pe samdistribution.ro si sunt de la Niavis sau Alevia.

Spirulina este o algă de culoare verde care, pe lângă o cantitate importanta de vitamine și minerale mai contine si proteine ​​și antioxidanți. Cercetările asupra spirulinei au confirmat că această algă este un aliat extrem de valoros în prevenirea multor boli grave, accelerează arderea grăsimilor și elimină metalele grele din organism. Datorită proprietăților sale unice, spirulina este numită si alga minune, deoarece conține o concentrație foarte mare de acid GLA. Acest acid îmbunătățește imunitatea, aspectul pielii și are un efect benefic asupra sistemului cardiovascular.

Comanda online cea mai buna spirulina

Spirulina este considerata ca fiind una dintre puținele surse de proteine ​​complete. Conține toți aminoacizii esențiali de care organismul dumneavoastră are nevoie, dar nu-i poate produce singur. Spirulina este, totodata, o sursă bună de fier, calciu, magneziu și vitaminele  K, E si A. Spirulina poate fi mai benefică pentru veganii sau vegetarienii care nu dispun de fier adecvat în dieta lor. Este binecunoscuta pentru capacitatea sa de a stimula imunitatea, de a lupta împotriva alergiilor și de a reduce oboseala.

Spirulina conține aproximativ 55 și 70% proteine ​​(mai mult decât carnea de vită, pui sau soia), 8 aminoacizi esențiali și 10 aminoacizi neesențiali, precum și niveluri ridicate de acid gama-linolenic (GLA), beta-caroten, acidul arahidonic, vitamina B12, fier, calciu, fosfor, acizi nucleici ARN și ADN, clorofila și fitocianina, un complex pigment-proteină care se găsește numai în algele albastru-verde.

Care sunt beneficiile Spirulinei? Spirulina oferă o gamă largă de beneficii pentru sănătate aproape imediat după ingestie. Oferă un impuls aproape instantaneu pentru niveul de energie, ajutând în același timp la îmbunătățirea rezistenței și reducerea oboselii. Ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar și asigură un suport excepțional pentru inimă, ficat și rinichi. Spirulina este, de asemenea, un detoxifiant natural, oxigenând sângele și ajutând la curățarea corpului de toxine și alte impurități care pot provoca boli sau alte complicații de sănătate.

Incearca un supliment natural cu spirulina

Care este doza zilnica de spirulina? Disponibila atât sub formă de pulbere, cât și sub formă de tablete, spirulina se administreaza in felul urmator:

  1. Pentru adulţi se recomandă maxim 1,6 g/zi în 2-3 reprize
  2. Pentru copii sunt suficiente 0,6-1,2 g/zi
  3. Pentru sportivi doza este de maxim 10 g/ zi
  4. Pentru femeile însărcinate aproximativ 1 g/zi
  5. Pentru cei care au colesterolul mărit se recomandă 1-8 g/zi
  6. Pentru a ţine glicemia sub control doza este de 2 g/zi
  7. Pentru persoanele ce suferă de steatoză (ficat gras) sunt recomandate 4,5 g/zi

Intra pe SAM Distribution si comanda online spirulina de la producatori renumiti, la cel mai corect pret pret, din confortul casei tale.

Filtre active