Plasturi Antireumatici

Pe samdistribution.ro online gasesti plasturi antireumatici cu ardei iute pentru dureri de spate sau reumatism, la un pret corect.

Comercializam plasturi antireumatici cu ardei iute, mentol, camfor pentru durerile articulare, precum și pentru durerile reumatice și lombare. Plasturii antireumatici sunt un remediu naturist din medicina traditionala chineza indicati ca tratament adjuvant care inlatura durerile de spate, nevralgie, reumatism, intindere musculara, luxatii, contuzii, lombago, sciatica, dureri articulare cauzate de schimbari de temperatura sau efort.

Plasturi cu ardei pentru calmarea durerii

Avand actiune antireumatica rapida si aanalgezica, plasturii antireumatici sunt eficienti in tratamentul reumatismului la persoanelor care se confrunta cu aceasta afectiune. Plasturi antireumatici pentru uz extern pot contine ardei (capsaicina) sau cu mentol, camfor, ect.

Cei mai buni plasturi antireumatici vandutii in farmaciile din Romania sunt: Sanitayaki, Minut, Power Effect, Easy Plast, Naturalia Diet - plasturi cu os de leopard.

Cat se tine un plasture cu ardei iute?

Plasturele antireumatic cu ardei (capsaicina) sau mentol este eficient timp de 12 - 24 ore (ingredientele si substantele acive din plasture se elibereaza treptat pana la 48 ore).

Comanda online plasturi antireumatici

Oferta samdistribution.ro include, printre altele, plasturi cu ardei iute antireumatici, care la aplicarea locală au un puternic efect analgezic si de încălzire.

Filtre active