SANITAYAKI, Plasture Antireumatic, analgezic cu ardei iute

SANITAYAKI, Plasture Antireumatic, analgezic cu ardei iute

Sanitayaki, Plasture Antireumatic analgezic cu ardei iute. Prospect: Plasture antireumatic Sanitayaki, este un produs Betasan - Turcia. Plasturele antireumatic, are in compozitie un hidrogel cu capsaicina (substanta activa din ardeiul iute) care dupa aplicarea sa pe locul dureros, in aproximativ 15 minute, produce un efect de incalzire, are efect analgezic, durerea va disparea rapid. Prin eliberarea lenta a substantelor active ( capsaicina), plasturele calmeaza durerea, reduce inflamatiile de la nivelul muschilor sau oaselor, stimuleaza circulatia sanguina si alina durerile provocate de artrita.  Acest plasture analgezic cu ardei iute este recomandat persoanelor care sufera de reumatism, entorse, sciatica, lumbago, dureri de spate, dureri musculare sau ale incheieturi.

1,90 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Sanitayaki, Plasture antireumatic cu ardei iute ( analgezic local)

Prospect: Plasture antireumatic Sanitayaki, este un produs Betasan - Turcia. Plasturele are in compozitie un hidrogel cu capsaicina (substanta activa din ardeiul iute), care dupa aplicarea sa pe locul dureros, in aproximativ 15 minute produce un efect de incalzire, are efect analgezic, adjuvant ( amelioreaza durerea). 

Prin eliberarea lenta a substantelor active ( capsaicina), plasturele calmeaza durerea, reduce inflamatiile de la nivelul muschilor sau oaselor, totodata, stimuleaza circulatia sanguina si alina durerile provocate de reumatism, artrita. Acest plasture analgezic cu ardei iute este recomandat persoanelor care sufera de: reumatism, entorse, sciatica, lumbago, dureri de spate, dureri musculare sau ale incheieturilor. 

Indicatii: efect de incalzire, efect analgezic ( calmeaza durerea ), reduce inflamatiile ( muschi, oase ), stimuleaza circulatia sanguina, calmeaza durerile provocate de: artrita, reumatism, entorse, dureri musculare, dureri de incheieturi, dureri de spate.

Plasturele se poate tine pe locul dureros 1-2 zile, astfel te ajuta sa scapi de durere. 

Inainte de a aplica plasturele, pielea trebuie sa fie curata si uscata. 

Apoi, acesta se aplica pe locul dureros, prin presare uniforma. 

Se foloseste numai pentru suprafete externe. Feriti contactul cu ochii sau cu ranile deschise. 

Dimensiuni: 12 cm x 17 cm 

Producator: Betasan

Fisa tehnica