Doppelherz Kollagen 11000 plus, 30 fiole buvabile la pret de 20

Doppelherz Kollagen 11000 plus, 30 fiole buvabile

Doppelherz Kollagen 11000 plus daca te confrunti cu una dintre urmatoarele probleme: esti o persoana activa si articulatiile iti sunt suprasolicitate; articulatiile sufera din cauza varstei sau a greutatii; ai pielea lipsita de ferminate si suplete atunci foloseste cu incredere. Doppelherz Kollagen 11000 plus, disponibil intr-un ambalaj economic 30 fiole la pret de 20. Colagenul joaca un rol esential in frumusetea pielii noastre si reprezinta proteina cea mai importanta din organismul no ...

157,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Doppelherz Kollagen 11000 plus

Daca te confrunti cu una dintre urmatoarele probleme: esti o persoana activa si articulatiile iti sunt suprasolicitate; articulatiile sufera din cauza varstei sau a greutatii; ai pielea lipsita de ferminate si suplete atunci foloseste cu incredere Doppelherz Kollagen 11000 plus, disponibil intr-un ambalaj economic 30 fiole la pret de 20. 

  • Colagenul joaca un rol esential in frumusetea pielii noastre si reprezinta proteina cea mai importanta din organismul nostru, din punct de vedere cantitativ. 
  • De asemenea colagenul ajuta la formarea al cartilajelor, ligamentelor si oaselor.
  • Cuprul ajuta la mentinerea sanatatii tesutului conjunctiv.
  • Vitamina C, Seleniu si Cupru ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului.
  • Vitamina D ajuta la mentinerea functiei normale a sistemului muscular dar si a sanatatii sistemului osos.
  • Produsul mai contine si 100 mg de sulfat decondroitina, substanta care apartine grupei glucozaminglicanilor si indeplineste un rol important in functionarea si sanatatea articulatiilor. 

Acum intr-un ambalaj nou! Doppelherz Kollagen 11000 plus este un supliment alimentar flexibilitatea si mobilitatea articulatiilor dar si pentru regenerarea cartilajului. Doppelherz Kollagen 11000 plus sustine sanatatea articulatiilor si functionarea corecta prin concentratia crescuta de Sulfat de condroitina. Cuprul intr-o concentratie de 300 µg, ajuta la mentinerea sanatatii tesuturilor conjunctive. 

Pentru MOBILITATEA si SANATATEA articulatiilor - Doppelherz Kollagen 11000 plus.  

Doppelherz Kollagen 11000 plus pentru functionarea si sanatatea sistemelor muscular si osos, sanatatea pielii, protectia articulatiilor! 

Doppelherz Kollagen 11000 plus se adreseaza persoanelor cu probleme articulare, sportivilor de performanta, persoanelor care desfasoara activitate fizica intensa, persoanelor in varsta, persoanelor al caror tratament include refacerea cartilajului articular, persoanelor preocupate de aspectul si de sanatatea pielii.

Un flacon unidoza cu 25 ml solutie orala de Doppelherz Kollagen 11000 plus contine:

100 mg sulfat de condroitina de origine bovina, 11g hidrolizat de colagen de origine bovina, 60 mg vitamina C, 300 µg cupru, 16,5 µg seleniu, 5 µg vitamina D.

Mod de administrare: zilnic cate un flacon unidoza

Prezentare: 30 flacoane (la pret de 20) Doppelherz Kollagen 11000 plus

07625039

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa