• Pret redus
  Doppelherz Kollagen 11000 plus, 30 fiole buvabile la pret de 20

Doppelherz Kollagen 11000 plus

Daca te confrunti cu una dintre urmatoarele probleme: esti o persoana activa si articulatiile iti sunt suprasolicitate; articulatiile sufera din cauza varstei sau a greutatii; ai pielea lipsita de ferminate si suplete atunci foloseste cu incredere Doppelherz Kollagen 11000 plus, disponibil intr-un ambalaj economic 30 fiole la pret de 20. 

Colagenul joaca un rol esential in frumusetea pielii noastre si reprezinta proteina cea mai importanta din organismul nostru, din punct de vedere cantitativ. 

De asemenea colagenul ajuta la formarea al cartilajelor, ligamentelor si oaselor.

Cuprul ajuta la mentinerea sanatatii tesutului conjunctiv.

Vitamina C, Seleniu si Cupru ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului.

Vitamina D ajuta la mentinerea functiei normale a sistemului muscular dar si a sanatatii sistemului osos.

Produsul mai contine si 100 mg de sulfat decondroitina, substanta care apartine grupei glucozaminglicanilor si indeplineste un rol important in functionarea si sanatatea articulatiilor. 

Acum intr-un ambalaj nou! Doppelherz Kollagen 11000 plus este un supliment alimentar flexibilitatea si mobilitatea articulatiilor dar si pentru regenerarea cartilajului. Doppelherz Kollagen 11000 plus sustine sanatatea articulatiilor si functionarea corecta prin concentratia crescuta de Sulfat de condroitina. Cuprul intr-o concentratie de 300 µg, ajuta la mentinerea sanatatii tesuturilor conjunctive. 

Pentru MOBILITATEA si SANATATEA articulatiilor - Doppelherz Kollagen 11000 plus.  

Doppelherz Kollagen 11000 plus pentru functionarea si sanatatea sistemelor muscular si osos, sanatatea pielii, protectia articulatiilor! 

Doppelherz Kollagen 11000 plus se adreseaza persoanelor cu probleme articulare, sportivilor de performanta, persoanelor care desfasoara activitate fizica intensa, persoanelor in varsta, persoanelor al caror tratament include refacerea cartilajului articular, persoanelor preocupate de aspectul si de sanatatea pielii.

Un flacon unidoza cu 25 ml solutie orala de Doppelherz Kollagen 11000 plus contine:

100 mg sulfat de condroitina de origine bovina, 11g hidrolizat de colagen de origine bovina, 60 mg vitamina C, 300 µg cupru, 16,5 µg seleniu, 5 µg vitamina D.

Mod de administrare: zilnic cate un flacon unidoza

Prezentare: 30 flacoane (la pret de 20) Doppelherz Kollagen 11000 plus

Vezi si Kollagen 11000 plus

Grade 
Maria 2020-10-22

Produs grozav

Mama mea care are 75 de ani, il foloseste de cateva luni si rezultatele se vad. Nu isi mai simte genunchi intepeniti si umflati, iar durerea s-a diminuat considerabil!

  Write your review !

  Recently added our store

  S-ar putea sa-ti placa

  Recently added our store

  10 alte produse in aceeasi categorie:

  Product added to compare.