Ch Alpha plus colagen lichid, 30 fiole, Pharmalink pret, prospect

Ch Alpha Plus, Colagen Lichid, 30 fiole, Pharmalink

Suplimentul alimentar CH Alpha Plus colagen lichid este combinatia brevetata de colagen natural, seleniu, acid citric si vitamina C, cu actiune benefica asupra organismului. 

138,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Ch Alpha plus - colagen lichid, 30 fiole, Pharmalink [4260133180291]

Suplimentul alimentar CH Alpha Plus colagen lichid este combinatia brevetata de colagen natural, seleniu, acid citric si vitamina C, cu actiune benefica asupra organismului.

Articulatiile noastre sunt supuse stresului in mod zilnic, in special in ceea ce priveste munca fizica, excesul de greutate si inaintarea in varsta. Ca supliment alimentar, fiolele CH Alpha Plus prezinta in compozitia lor colagen proteic intr-o forma bine tolerata de catre organismul nostru. Deoarece carilajul articular este alcatuit intr-o proportie de 70% din colagen, adaosul suplimentar de colagen poate contribui la sustinerea sanatatii articulatiilor noastre. Astfel se promoveaza constructia unei noi substante cartilaginoase. Complicatiile articulatiilor sunt usurate si mobilitatea este astfel marite, gratie ingredientelor benefice prezente in compozitia suplimentului CH Alpha Plus.

  • Eficient in refacerea ligamentelor sau tendoanelor afectate de varsta sau de accidente.
  • Eficient in mentinerea structurii cartilajelor, tendoanelor si ligamentelor
  • Eficient in cazurile de osteoporoza, reumatism, artroza
  • Ajuta la mentinerea sanatatii pielii si promoveaza refacerea depozitelor de colagen din organism

Beneficiile suplimentului alimentar CH Alpha Plus:

Suplimentul CH Alpha Plus contine coleganul Ch Alpha legat de organism ca peptida cu biodisponibilitate ridicata generala pentru peptidele de colagen. Aceasta inseamna ca substantele nutritive sunt absorbite foarte bine de organismul nostru. 

Colagenul este substanta de baza din cadrul sistemului nostru articular, precum si a tendoanelor si ligamentelor. Aproximativ 70% din cartilajul articular este alcatuit din acest bloc de proteine. 

Actiunile benefice obtinute in urma administrarii suplimentului CH Alpha Plus.

Datorita ingredientelor pe care le regasim in cadrul suplimentului CH Alpha Plus, acesta prezinta urmatoarele actiuni benefice asupra organismului nostru:

  • Contribuie la mentinerea sanatoasa a articulatiilor;
  • CH Alpha Plus ajuta la intarirea sistemului imunitar;
  • Suplimentul alimentar CH Alpha Plus ajuta la redarea si sutinerea mobilitatii si flexibilitatii fizice a organismului nostru;
  • Ajuta la regenerarea cartilajelor afectate si este un adjuvant in ceea ce priveste formarea unor noi celule cartilaginoase;
  • Sustine capacitatea de reglare a metabolismului si lupta impotriva actiunilor radicalilori liberi, ce conduc la aparitia stresului oxidativ;
  • CH Alpha Plus mentine o structura sanatoasa a oaselor, muschilor, coloanei vertebrale, tesuturilor conjunctive, vaselor sanguine si a ligamentelor prezente in cadrul organismului nostru;
  • Are capacitatea de a stimula productia de proteoglicani si colagen.

Mixul de ingrediente ce intra in alcatuirea compozitiei suplimentului CH Alpha Plus.

Ingredientele active prezente in cadrul compozitiei suplimentului CH Alpha Plus sunt:

- Acidul citric din cadrul suplimentului CH Alpha Plus este un acid organic pe care il regasim la nivelul citricelor si ajuta la imbunatatirea activitatii antioxidantilor. Acesta este benefic in ceea ce priveste o buna functionare a functiilor rinichilor si contribuie la impiedicarea formarii pietrelor la nivelul rinichilor. 

Printre beneficiile oferite de acidul citric asupra organismului se numara: este un adjuvant in ceea ce priveste absorbtia mineralelor de catre organismul nostru, contribuie la ingrijirea pielii, actioneaza prin ameliorarea starii de greata, a durerilor de gat si ajuta la incetinirea procesului de imbatranire a organismului nostru. 

- Apa purificata prezenta in compozitia fiolelor CH Alpha Plus este o sursa bogata de oxigen si ajuta astfel la marirea nivelului acestuia de la nivelul organismului nostru si ajuta la intarirea sistemului nostru imunitar. 

De asemenea, apa purificata ajuta la mentinerea sanatoasa a organismului, contribuie la revigorarea acestuia si amelioreaza anumite afectiuni prezente in organismul nostru. Apa purificata are capacitatea de a ajuta la intarzierea proceselor de imbatranire, amelioreaza afectiunile canceroase, datorita continutului ridicat de oxigen regasit in cadrul compozitiei apei purificate, sustine hidratarea intensa a organismului. 

Totodata, apa purificata prezinta numeroase beneficii asupra organismului nostru, printre care sustine eficienta tratamentelor naturiste sau celor conventionale, ajuta la sustinerea longevitatii si este un adjuvant in cazul somnului, imbunatatind calitatea acestuia. 

- Seleniu pe care il regasim in cadrul compozitiei suplimentului CH Alpha Plus face parte din categoria oligoelementelor ce prezinta un rol esential in susteinerea sanatoasa a organismului nostru. Acesta prezinta proprietati antioxidante, contribuind astfel la neutralizarea actiunii radicalilor liberi, ajuta la producerea hormonilor tiroidieni. 

De asemenea, seleniu ajuta la intarirea sistemului nostru imunitar, lupta impotriva instalarii arteroscrelozei la nivelul organismului, ajuta in ameliorarea si in prevenirea aparitiei afectiunilor canceroase si echilibreaza nivelul trigliceridelor, fiind astfel benefic in cazul persoanelor ce isi doresc sa slabeasca. 

Pentru o buna functionare a organismului nostru se recomanda consumul alimentelor bogate in seleniu sau administrarea unor suplimente bogate in acest oligoelement. Acesta prezinta beneficii si asupra infertilitatii, avand un rol important in productia proteinelor ce intra in compozitia spermatozoizilor. 

- Un alt ingredient prezent in cadrul suplimentului pe baza de fiole CH Alpha Plus este Colagenul, fiind o proteina ce se regaste la nivelul tesuturilor conjunctive ale organismului nostru. Astfel aceasta este esentiala pentru o buna functionare a articulatiilor noastre, o hidratare intensa a pielii si ajuta la ameliorarea ridurilor tenului dumneavoastra. 

Colagenul este o proteina pe care organismul nostru o produce in mod natural, insa o data cu trecerea timpului, nivelul acesteia scade, ceea ce conduce la aparitia ridurilor si deteriorarea articulatiilor. 

Printre beneficiile oferite de colagen se numara: sustinerea mobilitatii si flexibilitatii organismului, ameliorarea ridurilor, poate ajuta si la scaderea in greutate, ajuta si la scaderea densitatii osoase si administrata in combinatie cu calciu, poate ajuta la intarirea oaselor. 

- Fructoza FOS prezenta in compozitia suplimentului CH Alpha Plus este o glucoza simpla, fiind utilizata de catre organismul nostru ca si sursa de energie, deoarece prezinta un indice glicemic minim. 

Beneficiile aduse in urma consumului de fructoza FOS sunt: dezvoltarea bacteriilor benefice de la nivelul colonului, sustinerea sanatoasa a functiilor tractului digestiv, sustine sanatatea intestinala, ajuta la stimularea acizilor grasi cu lant scauzt, au capacitatea de a contribui la absorbirea magneziului, calciului si fosforului mult mai rapid de catre organismul nostru si contribuie la reglarea tranzitului intestinal. 

- Vitamina C din suplimentul CH Alpha Plus este un puternic antioxidant, ce contirbuie la sustinerea santoasa a organismului nostru si ajuta la ameliorarea unor afectiuni ale acestuia. Vitamina C ajuta la sustinerea elasticitatii pielii noastre, amelioreaza ridurile, combate imbatranirea prematura si ajuta la conferirea unui tonus muscular. 

De asemenea, consumareai acestei vitamina are capacitatea de a ajuta la stimularea producerii organismului nostru a globulelor albe si imbunatateste activitatea lor. Consumul vitaminei C ofera organismului nostru o rezistenta impotriva infectiilor cu visrusi si bacterii. Totodata, este considerata un adjuvant in ceea ce priveste accelerarea procesului de vindecare a ranilor, echilibreaza nivelul colesterolului din sange, amelioreaza afectiunile canceroase si ajuta la prevenirea instalarii cataractei, deoarece contribuie la sustinerea unei circulatii normale a sangelui la nivelul globului ocular. 

Mod de administrare a suplimentului nutritiv CH Alpha Plus:

Se recomanda administrea in fiecare zi a 25 ml. din suplimentul CH Alpha Plus, practic o fiola din cadrul produsului. Agitati fiola inainte de administrarea acesteia. 

Pentru administrarea unei doze profilatice se recomanda 25 ml. pe zi (1 fiola) din cadrul suplimentului CH Alpha Plus, pentru o perioada de 30 de zile. 

In cazul in care doriti sa optati pentru o doza terapeutica, se administreaza doua fiole (50 ml.) din cadrul suplimentului CH Alpha Plus, pentru o perioada aproximativa de 15 zile. 

Este recomandata administrarea suplimentului CH Alpha Plus si de catre persoanele ce sufera de afectiuni diabetice, deoarece acest produs prezinta in compozitia sa indulcitori sub 0.1%. 

CH Alpha Plus nu prezinta in compozitia sa nitrati, amidon, zahar, lactoza, substante ce produc intoleranta sau alergii, alcool, grasimi animale, colesterol, organisme ce sunt modificate in mod genetic, gluten, coloranti artificiali, purinenitriti.

4260133180291
Fisa tehnica
Beneficii:
sustine sistemul articular
Administrare:
1 fiola pe zi - minim 3 luni
Compozitie:
Colagen bioactiv Fortigel din macese
Mod de prezentare:
30 fiole
Ultima actualizare:
08.06.2021
Forma/Textura
lichid
Tip administrare
orala

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa