Crema cu uree 20% pentru calcaie crapate Keritogen, 50g, Herbagen

Crema cu uree 20% pentru calcaie crapate Keritogen, 50g, Herbagen

Crema cu uree 20% pentru calcaie crapate - Keritogen, 50g, HerbagenCrema cu uree 20% pentru calcaie crapate - Keritogen, hraneste, hidrateaza, inmoaie tegumentele uscate, reduce descuamarea, atenuiaza mancarimile, indeparteaza stratul cornos, solzos, ce poate aparea pe coate, genunchi, calcaie, picioare.Pielea uscata, crapata, prezinta un deficit de uree ce poate fi suplinit prin aplicatii de creme cu diferite concentratii. Ureea este lipsita de toxicitate, accelereaza reinnoirea celulara si intareste bariera de protectie a pielii.Alaturi de uree 20% se regasesc in compozitia cremei, ulei de cocos si ulei de masline, ce ajuta la hranirea epidermei si mentinerea aspectului in limite normale.Mod de utilizare: Se aplica zilnic pe zona uscata a corpului lansad-o sa actioneze pana a d ...

13,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Crema cu uree 20% pentru calcaie crapate - Keritogen, 50g, Herbagen

Crema cu uree 20% pentru calcaie crapate - Keritogen, hraneste, hidrateaza, inmoaie tegumentele uscate, reduce descuamarea, atenuiaza mancarimile, indeparteaza stratul cornos, solzos, ce poate aparea pe coate, genunchi, calcaie, picioare. Pielea uscata, crapata, prezinta un deficit de uree ce poate fi suplinit prin aplicatii de creme cu diferite concentratii. Ureea este lipsita de toxicitate, accelereaza reinnoirea celulara si intareste bariera de protectie a pielii. 

Alaturi de uree 20% se regasesc in compozitia cremei, ulei de cocos si ulei de masline, ce ajuta la hranirea epidermei si mentinerea aspectului in limite normale. 

Mod de utilizare: Se aplica zilnic pe zona uscata a corpului lansad-o sa actioneze pana a doua zi. Dupa ameliorare, pentru mentinere se recomanda utilizarea produsului Keritogen emolient cu uree 10%. 

Prezentare: 50g