Keritogen Uree 30 Crema intens hidratanta tegumente foarte ingrosate, 50gr, Herbagen
La reducere!

Keritogen Uree 30%, Crema intens hidratanta tegumente foarte ingrosate, 50gr, Herbagen

Crema intens hidratanta remediu pentru tegumente foarte ingrosate, 50 gr - Herbagen contine 30% uree, un ingredient activ lipsit de toxicitate, ce accelereaza reinnoirea celulara si intareste bariera de protectie a pielii. 

15,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Keritogen Uree 30%, Crema intens hidratanta tegumente foarte ingrosate, 50gr, Herbagen

Crema intens hidratanta remediu pentru tegumente foarte ingrosate, 50 gr - Herbagen contine 30% uree, un ingredient activ lipsit de toxicitate, ce accelereaza reinnoirea celulara si intareste bariera de protectie a pielii. 

Concentratia mare de uree face ca produsul sa fie destinat ingrijirii intensive a zonelor puternic deshidratate, cornoase, sub forma de placi, bataturi sau descuamari profunde. 

Crema contine alaturi de uree 30%, ulei macadamia si ulei de masline, componente care ajuta in final la indepartarea stratului cornos profund si dobandirea unui aspect normal al epidermei. 

Pielea uscata, crapata, prezinta un deficit de uree ce poate fi suplinit prin aplicatii de creme cu diferite concentratii. 

Keritogen crema hidratanta cu uree 30%, inmoaie si favorizeaza retentia apei la nivelul pielii, ajuta la detasarea scuamelor iritante si inestetice. Mod de utilizare: 

Se aplica zilnic pe pielea curata, pe zonele cornoase, pana la ameliorare, apoi pentru mentinere se recomanda crema Keritogen emolient 10% uree. 

Prezentare: 50 g

Herbagen
5943059003101

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.