Gel Aloe Vera, 250 ml, Herbamedicus

Gel Aloe Vera, 250 ml, Herbamedicus

Gel cu Aloe Vera 250 ml Herbamedicus. Descriere: Gel cu Aloe Vera - utilizata in tratarea diferitelor afectiuni de catre oamenii din intreaga lume, pentru efectele sale binefacatoare asupra sanatatii, dar si frumusetii. Contine extras de Aloe Vera. Are efect de calmare si hidratare a tenului, este recomandata pentru vindecarea ranilor (cosurilor, ten seboreic) precum si infectiilor greu vindecabile. Favorizeaza regenerarea tesuturilor in urma unei raniri. De asemenea, gelul de Aloe Vera calmeaza mancarimea cauzata de piscaturile de insecte. Planta de Aloe are proprietati similare cu cele ale steroizilor, fara a avea insa efectele colaterale ale acestora. Cantitate 250 ml 

11,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Gel Aloe Vera Herbamedicus

Descriere: Gel Aloe Vera, 250 ml, Herbamedicus

Aloe Vera a fost utilizata in tratarea diferitelor afectiuni de catre oamenii din intreaga lume, pentru efectele sale binefacatoare asupra sanatatii, dar si frumusetii. 

Crema contine ingrediente naturale din extras de Aloe Vera. 

Are efect de calmare si hidratare a tenului, este recomandata pentru vindecarea ranilor (cosurilor, ten seboreic) precum si infectiilor greu vindecabile. 

Favorizeaza regenerarea tesuturilor in urma unor rani. 

De asemenea, gelul de Aloe Vera calmeaza mancarimea cauzata de piscaturile de insecte. 

Planta de Aloe are proprietati similare cu cele ale steroizilor, fara a avea insa efectele colaterale ale acestora. 

Cantitate 250 ml 

Producator: Herbamedicus

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa