Antiacide

Antiacide pentru combaterea arsurilor gastrice

Producția excesivă de acid în stomac este o afecțiune gravă și o problemă de sănătate cu care se confruntă milioane de oamenii din întreaga lume. Medicamentele și suplimentele antiacide gastrice ajută la ameliorarea durerii. Cu toate acestea, ele trebuie folosite cu mare atenție.

Producția excesivă de acid de către stomac, cunoscută în mod popular sub numele de reflux, și diverse alte probleme cu sistemul digestiv sunt afecțiuni care se confruntă în mod frecvent aproape jumătate din populația lumii.

Comanda online antiacide

Antiacidele gastrice sunt prescrise pentru a vă ajuta la calmarea episoadelor ocazionale de aciditate la stomac. Medicamentele pentru arsuri la stomac vin sub diferite forme. Produsele antiacide pe care le gasesti pe samdistribution.ro sunt sub forma de comprimate masticabile, gastrorezistente, capsule moi sau chiar geluri, de la prdoducatori precum Secom sau Herbagetica.

Alte medicamente antiacide pentru simptomele de reflux acoperă mucoasa sistemului digestiv și îl protejează de acidul din stomac. Astfel de suplimente conțin alginați, polizaharide (condroitină, acid hialuronic) sau polimeri speciali.

Filtre active