Protectia datelor

POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sam Distribution SRL și-a luat angajamentul să îți respecte viața privată. Luăm în serios securitatea, protecția datelor, conformarea cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal și a vieții private.

Iti păstrăm datele în siguranta. Am luat toate măsurile tehnice pentru securizarea si protejarea datelor.

Sugestii si idei pentru a-ți proteja si pastra datele in siguranta:

 • Utilizează parole sigure
 • Protejează-te împotriva email-urilor spam
 • Protejează-te împotriva fraudelor si verifica de 2 ori inainte de a face o plata.

SC Sam Distribution SRL cunoaște importanța datelor dvs. și își asumă angajamentul de a respecta șă proteja confidențialitatea și securitatea acestora și de a se conforma cu prevederile legale în materie și cu dispozițiil noului Regulament UE 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE.

Noi credem într-o comunicare continuă și transparentă, iar acordul exprimat pentru prelucrarea informațiilor pe care ni le puneți la dispoziție  este foarte important pentru noi.

De aceea, este important să vă furnizăm într-o manieră integrată și practică informațiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în calitate de persoane vizate (utilizatori ai website-ului www.samdistribution.ro , clienți sau potențiali clienți) în cadrul prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile listate mai jos.  

Vă asigurăm și pe această cale că datele dumneavoastră sunt tratate cu maximă confidențialitate, iar pentru orice alte informații, vă stam la dispoziție la numărul de telefon 031.418.0100 sau la adresa de e-mail contact@samdistribution.ro

Conform reglementărilor UE prin Regulament UE 2016/679 (”GDPR”) , Sam Distribution SRL prelucrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal ale dumneavoastră pe care ni le furnizați, în contextul creării unui cont pe site și achiziționării produselor comercializate pe site-ul www.samdistribution.ro.

Prin bifarea faptului că sunteți de acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter pesonal sau, după caz, prin continuarea utilizării site-ului și serviciilor noastre ulterior parcurgerii acestei Politici, sunteți de acord cu această Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal. 

În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile legate de utilizarea datelor cu caracter personal, expuse în acest document din punct de vedere al protecției datelor cu caracter personal, vă rugăm să nu utilizați site-ul www.samdistribution.ro.

1. Ce tipuri de date colectăm?

Colectăm doar datele pe care dumneavoastră ni le comunicați în momentul în care vă creați un cont pe site-ul www.samdistribution.ro și când plasați o comandă.

În acest sens, sunt colectate următoarele date cu caracter personal:

 • Nume, Prenume
 • Cod Unic de Înregistrare
 • Denumire firmă
 • Adresă e-mail
 • Telefon/Fax
 • Adresa de livrare (ţară, judeţ, localitate, stradă, număr, bloc, etaj, apartament)

Societatea nu colectează, prin intermediul categoriilor de pe site-ul web www.samdistribution.ro, date cu privire la afecțiunile pe care dumneavoastră le selectați. Aceasta este doar o clasificare a produselor disponibile pe site.

La momentul plății pe www.samdistribution.ro, Sam Distribution SRL nu colectează informații bancare, plata facandu-se la livrare, catre firma de curierat.

2. Care sunt scopurile pentru care prelucrăm și colectăm datele dumneavoastră?

Sam Distribution SRL colectează și prelucrează datele dvs. cu caracter personal pentru următoarele scopuri de prelucrare: 

Administrarea, îmbunătățirea și realizarea serviciilor furnizate de site-ul www.samdistribution.ro.

Activități comerciale de vânzări servicii, cuprinzând realizare, administrare și dezvoltare vânzări de servicii pe website-ul www.samdistribution.ro.

Facturare, în baza obligaţiei legale prevăzute la art. 319 alin. (6) şialin. (20) Cod fiscal

Realizarea corespondenţei între Sam Distribution SRL și dumneavoastră cu privire la comanda plasată, bunurile comandate, data aproximativă a livrării, plângeri, observaţii cu privire la comandă, anulare comandă, precum și cu privire la consultanța referitoare la tratamentul urmat de client;

Reclamă, marketing și publicitate, activități de promovare a serviciilor Sam Distribution SRL, desfăsurarea campaniilor promoționale, transmiterea de newslettere (buletine informative)

În scop probatoriu cu privire la activitățile de mai sus precum și în scop de arhivare

Furnizarea datelor cu caracter personal este necesară pentru ca Sam Distribution SRL să realizeze activitățile listate conform celor de mai sus. Un refuz din partea dvs. de a ne furniza aceste date ar putea atrage imposibilitatea de a vă furniza respectivele servicii, informații, de a răspunde solicitărilor dvs. sau de a realiza orice alte activități din cele listate mai sus

3. Cui dezvăluim datele dvs. cu caracter personal?

În vederea realizării unuia sau mai multor scopuri din cele menționate mai sus, Sam Distribution SRL poate dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal următoarelor categorii de destinatari:

–  partenerilor contractuali ai Sam Distribution SRL (cum este cazul companiilor de curierat sau contabilitate cu care Sam Distribution SRL are încheiate  angajamente de confidențialitate, prin care acestea garantează că datele  sunt păstrate în siguranță)

– autorități publice (Parchet, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului), în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate

- precum și dvs. ca persoană vizată în contextul exercitării dreptului dvs. de acces.  

Nu vindem, închiriem și nu dezvăluim datele dumneavoastră cu caracter personal către terți, decât în cazul specific în care avem consimțământul dumneavoastră pentru această operațiune.

4. Care sunt drepturile dumneavoastră, garantate și prevăzute de lege?

 • de a fi informați cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, conform legii;
 • de acces la datele dvs. cu caracter personal;
 • de intervenție asupra datelor dvs. cu caracter personal;
 • de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat;
 • de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați rectificarea, actualizarea ori ștergerea datelor în condițiile  legii-în cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricând, în mod gratuit și fără justificare;
 • de a vă adresa justiției în cazul în care s-au constatat încălcări ale legislației în materie.

Oricare dintre aceste drepturi pot fi exercitate trimițându-ne un e-mail la adresa contact@samdistribution.ro prin care ne puteți solicita orice informație dintre cele de mai sus. 

Prin aceeași metodă a e-mail-ului, puteți să vă opuneți oricând și fără justificare, prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în scop de marketing direct. Aceeași opunere se poate realiza și prin apăsarea butonului de ”unsubscribe”/”dezabonare” existent în fiecare e-mail pe care noi vi-l trimitem.

5. Cum asigurăm confidențialitatea datelor cu caracter personal ale copiilor?

Sam Distribution SRL nu urmărește în activitățile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor. O atenție deosebită se acordă pentru a se asigura că orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizează în conformitate cu cerințele legale și în cazuri strict determinate.

Sam Distribution SRL nu realizează activități promoționale de marketing direct față de minori.   

6. Care este durata prelucrării datelor?

Datele dumneavoastră vor fi prelucrate atât timp cât aveți un cont înregistrat pe site-ul www.samdistribution.ro. Din momentul ștergerii acestui cont, datele dumneavoastră nu vor mai fi prelucrate de către Sam Distribution SRL.

Datele vor fi păstrate în baza de date a Sam Distribution SRL atât timp cât desfășurăm campanii de marketing, în condițiile în care  rămâneți  abonat la newsletter. În caz contrar, dacă selectați butonul de ”unsubscribe” existent atât pe site cât și în fiecare e-mail trimis către dumneavoastră, datele cu caracter personal care vă privesc vor fi șterse din baza de date.

La momentul la care alegeți să vă exercitați dreptul de opoziție și solicitați ștergerea datelor din baza de date a Sam Distribution SRL, aceste date nu vor mai fi prelucrate începând cu data exercitării acestui drept de către dumneavoastră.

În ceea ce privește datele necesare facturării, acestea vor fi prelucrate pe o perioadă de 10 ani, în sensul arhivării facturilor pe această perioadă, în conformitate cu dispozițiile legale naționale în vigoare.

7. Cum asigurăm calitatea datelor cu caracter personal?

Luăm măsuri rezonabile în scopul de a păstra datele cu caracter personal corecte și de a șterge datele cu caracter personal incorecte și nenecesare.

Vă încurajăm să accesați periodic datele dumneavoastră cu caracter personal prin intermediul contului creat pe www.samdistribution.ro pentru a vă asigura că sunt actualizate.

8. Care sunt măsurile luate în scopul de a asigura securitatea datelor cu caracter personal?

Confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră reprezintă aspecte importante în furnizarea produselor și serviciilor noastre prin intermediul site-ului  www.samdistribution.ro

Întreprindem măsuri corespunzătoare pentru a administra aspecte legate de securitatea online și cea fizică, riscul de pierdere a datelor și alte riscuri de acest fel. Avem implementate politici interne privind prelucrarea datelor cu caracter personal după care funcționează întreaga societate Sam Distribution SRL.

De asemenea, limităm accesul la bazele de date ce conțin date cu caracter personal în sensul că acesta este permis doar persoanelor autorizate de Sam Distribution SRL, care prelucrează aceste date strict în realizarea atribuțiilor lor de serviciu.

Vă semnalăm că niciun program de securizare a informațiilor nu este infailibil.

9. Alte informații

Sam Distribution SRL poate modifica periodic prezenta Politică pentru a fi în acord cu orice modificare viitoare adusă dispozițiilor în materie de protecție a datelor cu caracter personal sau în alte materii relevante în activitatea desfășurată prin intermediul site-ului www.samdistribution.ro

Pentru a fi la curent cu orice astfel de modificare, vă recomandăm să verificați periodic, sau chiar la fiecare vizită a www.samdistribution.ro, prezenta Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Dreptul de a restricționa utilizarea datelor tale cu caracter personal

În cazul în care consideri că datele pe care le deținem cu privire la tine sunt incorecte sau consideri că nu ar trebui să prelucrăm datele tale, te rugăm să ne contactezi pentru o discuție în legătură cu drepturile pe care le ai. În anumite circumstanțe, vei avea dreptul de a ne cere restricționarea prelucrării.

Dreptul de ștergere

Sam Distribution urmărește să prelucreze și să păstreze datele tale doar atât timp cât acest lucru este necesar. În anumite circumstanțe, ai dreptul de a ne solicita să ștergem datele tale cu caracter personal pe care le deținem. Poti face acest lucru in scris la adresa de mail contact@ samdistribution.ro

Cum ne puteți contacta

Opinia ta este importantă pentru noi – dacă ai întrebări cu privire la Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal, ne poţi trimite un e-mail folosind formularul de contact. Poți contacta responsabilul cu protecția datelor direct prin e-mail la adresa contact@samdistribution.ro sau prin poștă sau curier la adresa Strada Dimieni nr. 7, 050354, Bucureşti, România punând corespondența ta în atenția responsabilului cu protecția datelor.