Dureri de spate

Creme si medicamente pentru dureri de spate

Durerea de spate poate fi cauzată de mulți factori: inflamație, exerciții fizice excesive sau menținerea unei poziții incorecte a corpului pentru o perioadă lungă de timp. Durerea de spate poate fi acută sau cronică. În ambele cazuri, ne putem aștepta la inflamație. 

Durerile de spate sunt sacaitoare si de cele mai multe ori nu permit pacientului sa se odihneasca. Problemele cu spatele pot fi, de asemenea, însoțite de nevralgie și sciatică. Bolile de spate pot fi asociate cu traumatisme, dar și cu boli articulare, uneori de natură degenerativă.

Ce tratamente sunt recomandate pentru dureri de spate?

Printre medicamentele care ameliorează durerile de spate se numără pastilele si remediile din plante cu proprietăți analgezice și antiinflamatorii. Cremele pentru durerile de spate conțin substanțe precum diclofenac (Voltaren), naproxen sau ketoprofen. Alte tratamente naturiste care ajuta la calmarea durerilor de spate de natură musculară sunt unguentele, gelurile și cremele cu efect de încălzire pe bază de camfor și uleiuri esențiale. Plasturiii cu efect de încălzire pot fi de mare ajutor. 

Acolo unde medicamentele pentru dureri de spate nu pot fi utilizate, cremele antireumatice si analgezice sunt o alternativă.

Filtre active

Alifie chinezeasca, 3,5 g, 120 buc, pentru farmacii, plafare, magazine online
60,00 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Alifie chinezeasca, 3.5 g, 120 buc, pentru farmacii, plafare, magazine online Alifie chinezeasca 3.5 g,100 bucati pe ambalaj, crema vine in cutie ambalata individul cu traducere in limba romana. Alifie chinezeasca, (balsam, crema chinezesca) compozitie: Menthol 8%, Camphor 25%, Ulei de cuisoare 1.5%, Ulei Peppermint 16%, Ulei Cajuput 13%, Excipienti pana la 100%.

Indicatii: Produsul se utilizeaza ca adjuvant in: dureri reumatice, dureri musculare, dureri de cap, intepaturi de insecte. Se aplica cutanat pe zona afectata, se maseaza usor pana la absortia completa. Atentie: Numai p ...