Produse bio

Cauti produse Bio si alimente?

În magazinul online samdistribution.ro veți găsi întotdeauna cea mai variata gamă de produse bio. Produsele ecologice au devenit un tip foarte popular de alimente în ultimii ani. Este adevărat că magazinele bio devin din ce în ce mai frecvente și asta pentru că tot mai mulți oameni lasă deoparte produsele convenționale în favoarea consumului de produse bio si alimente.

Ce produse bio sunt disponibile? În magazinul nostru online veți găsi o selecție de produse bio, ieftine și de cea mai bună calitate. Aruncă o privire la catalogul nostru de alimente bio și lasă-te surprins de varietatea de produse: pulberi, seminte, uleiuri, unturi, cosmetice sau detergenti.

Ce sunt produsele organice?

Produsele ecologice bio sunt acele alimente care sunt produse într-un mod prietenos cu mediul. Produsele organice nu folosesc în producția lor niciun produs chimic precum: pesticide, erbicide, îngrășăminte artificiale sau hormoni de creștere

Produsele ecologice sunt supuse unor reglementări stricte privind producția lor. Pe lângă evitarea oricărui fel de produse chimice, unul dintre obiectivele principale este acela de a îngriji și proteja mediul înconjurător și de a obține alimente mai gustoase și mai hrănitoare într-un mod natural.

Din acest motiv, produsele ecologice trec prin mai multe controale de siguranță decât produsele convenționale și, prin urmare, sunt mai sănătoase.

Motive pentru a cumpăra alimente organice? Majoritatea oamenilor cumpără produse bio cultivate ecologic pentru că sunt mai sănătoase si nu contin pesticide, aditivi, antibiotice sau alte reziduuri chimice.

Produse bio vs. produse convenționale

La prima vedere, atât produsele bio, cât și cele convenționale ni se par a fi la fel, fără a face nicio diferență. Și este adevărat, la prima vedere nu au nicio diferență, dar inegalitatea este în mâncare. Studiile științifice arată că produsele ecologice sunt mai sigure, și mai sănătoase. Conțin mai mulți nutrienți și antioxidanți și produc mai puține deșeuri. Incearca Pulberi, sau alege din oferta NiavisDacia Plant sau Solaris.

Filtre active