Dulceata de Coacaze Negre

Dulceata de Coacaze Negre, fara zahar, 360 gr, Dacia Plant

Dulceata de Coacaze Negre, fara zahar, 360 gr, Dacia Plant cu ingrediente 100% naturale, si aduce mai aproape savoarea proaspata a coacazelor negre. Indulcita cu suc de struguri si cu un continut de 70g fruct / 100g este ideala cand ne e pofta de ceva Bun de Tot.

18,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Dulceata de Coacaze Negre fara zahar, 360 gr, Dacia Plant

Dulceata de Coacaze Negre, fara zahar, 360 gr, Dacia Plant cu ingrediente 100% naturale, si aduce mai aproape savoarea proaspata a coacazelor negre.

Indulcita cu suc de struguri si cu un continut de 70g fruct / 100g este ideala cand ne e pofta de ceva Bun de Tot.

Coacazele negre sunt un simbol de vitalitate si longevitate. Coacazele negre au proprietati depurative, sudorifice, stomahice, antireumatice, antiinfectioase si cicatrizante.

Dulceata de coacaze negre Bun de Tot reinvie reteta autentica cu ingrediente 100% naturale, si aduce mai aproape savoarea proaspata a coacazelor negre. Indulcita cu suc de struguri si cu un continut de 70g fruct / 100g, dulceata Bun de Tot este ideala pentru un mic dejun sanatos, o gustare usoara intre mese sau un desert delicios.

De ce Bun de Tot?

Cand ne e pofta de ceva Bun de Tot, de fiecare data ne vine in minte gustul dulce de neuitat al dulceturilor parfumate din copilarie, al prajiturilor delicioase si al placintelor aburinde... Dulceata de mure este cea mai sanatoasa alegere pentru pofta ta de dulce:

  • - Fara arome adaugate, fara E-uri
  • - 100% fruct, mure culese si sortate cu grija
  • - 0% zahar adaugat. Sucul de struguri ce inlocuieste zaharul este nutritiv, usor de asimilat de organism, bogat in resveratrol (un antioxidant puternic)
  • - conservata prin pasteurizare usoara
  • - reteta autentica
  • - Gust Bun de Tot

Sugestii de servire

  • Mic dejun: cereale cu iaurt, dulceata de coacaze negre si fructe proaspete / paine integrala cu unt si dulceata de coacaze negre
  • Gustare: iaurt natural cu dulceata de coacaze negre
  • Desert preparat: Budinca cu dulceata de coacaze negre / clatite cu dulceata de coacaze negre / creme pentru torturi

Ingrediente

Coacaze negre - minim 70%, suc din struguri cu pulpa 35% - concentrat prin evaporare blanda in vid la o temperatura de 60°, pectina din coji de citrice. Preparat cu 70 g fructe pentru 100 g de produs finit.

Prezentare: 360 g

Data ultimei actualizari: 05.10.2022

6421930321715
Fisa tehnica
Compozitie:
Coacaze negre - minim 70%, suc din struguri cu pulpa 35%
Mod de prezentare:
360g
Producator:
Dacia Plant
Ultima actualizare:
26.11.2021

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.