Miere de Manuka, MGO 400+, Manuka Health, 500g
Aceasta miere de Manuka MGO 400+ este o miere raw (raw manuka honey), o miere cruda care contine antibiotic natural activ respectiv methylglyoxal si este produsa in Noua Zeelanda din copacul de Manuka
Miere de Manuka, MGO 400+, Manuka Health, 500g
Aceasta miere de Manuka MGO 400+ este o miere raw (raw manuka honey), o miere cruda care contine antibiotic natural activ respectiv methylglyoxal si este produsa in Noua Zeelanda din copacul de Manuka
Manuka Healt Nr 1 in lume, este considerata cea mai veritabila si buna miere de Manuka.
Ingrediente: 100% miere de Manuka monoflorala (Noua Zeenlanda)
Originea mierii de Manuka
Proprietățile mierii de manuka
Utilizarea mierii de manuka
Cum să consumi miere de Manuka?
Ce semnifica MGO si UMF
Originea mierii de Manuka
Numele mierii de Manuka provine din limba maori. În mod literal înseamnă „miere de arbore de ceai”. Maorii sunt grupul etnic care a folosit mierea de Manuka prima dată pentru tratament. Arbustul Manuka din care este fabricată mierea provine din Noua Zeelandă, dar proprietățile sale excelente sunt apreciate în întreaga lume.
Mierea de Manuka de la Manuka Health, o miere naturala, certificata UMF si MGO, provine din Noua Zeenlanda. În mierea Manuka 400+ există până la 400 mg de MGO pe kilogram de produs, în timp ce în mierea naturală această cantitate este la nivelul de 1-10 mg. Pentru a vedea rezultatele produsului, este suficient să consumați 2-3 lingurițe pe zi, profilactic, pentru gust, de preferință dimineața pe stomacul gol sau înainte de mese. Mierea de Manuka certificată, naturală, este bine absorbită de organism, ceea ce îl face un supliment alimentar extrem de eficient. Prosusele din miere de Manuka de la Manuka Heat sunt testate și certificat pentru potența, puritatea și calitatea MGO. Nivelurile MGO variază foarte mult, astfel încât testarea fiecărui lot este importantă pentru a garanta conținutul MGO.
Afla ce semnifica certificarea MGO si UMF de pe eticeta borcanului de miere de Manuka
Indicatia de calitate MGO reprezinta conținutul minim de metilglioxal în miligrame pe kilogram de miere, iar UMF (Factor unic de Manuka) si puritate a mierii de Manuka. Mierea de Manuka este considerată a fi deosebit de sănătoasă, dar mult mai scumpa decat o miere obisnuita din comert.
Utilizarea mierii de Manuka pentru efectele si proprietatile sale unice
Mierea de Manuka este disponibilă în borcane (de 250, 500 si 1000g ) și are o gamă largă de utilizări. Mierea de Manuka este un antioxidant natural si are efect pozitiv asupra sistemului digestiv, reglând flora bacteriană intestinală. Datorită acestuia, este posibilă eliminarea eficientă a gazelor generate la fermentare, rămân resturi de alimente nedigerate. În plus, mierea de manuka este utilizată pentru a trata o serie de afecțiuni, cum ar fi ulcerele de stomac, boala de reflux gastroesofagian sau sindromul intestinului iritabil. Activitatea antibacteriană a acestui produs este, de asemenea, bine cunoscută. Susține organismul în lupta împotriva bacteriilor care contribuie la infecții ale sistemului digestiv, inflamații ale gâtului, sinusurilor și mucoasei nazale. În plus, mierea de Manuka este utilizată în tratamentele anti-acnee și pentru a sprijini vindecarea leziunilor cutanate. Mierea de Manuka este un adevărat succes printre produsele naturale care promovează sănătatea, cu opinii excelente. Produsul, numit „aur lichid”, ar trebui să fie un element indispensabil pentru fiecare trusă de prim ajutor de la domiciliu nostru.
Cum să consumi miere de Manuka?
Mierea de Manuka funcționează cel mai bine atunci când este consumată 2-3 lingurițe pe zi pe stomacul gol, dimineața sau seara, chiar înainte de a adormi. De asemenea, poate fi încorporata în alimente sau dizolvat într-un pahar cu apă cu suc de lămâie. Când este utilizata pentru tratamente anti-acnee și pentru a îmbunătăți vindecarea leziunilor cutanate, mierea de Manuka trebuie aplicată pe zonele care trebuiesc tratate de 2-3 ori pe zi, eventual acoperindu-le cu un pansament.
Proprietățile mierii de manuka
Mierea de Manuka are proprietăți unice. Spre deosebire de alte produse similare, se distinge printr-un conținut foarte ridicat de MGO (metilglioxal), care determină cât de multe proprietăți de vindecare are. Mierile tradiționale au până la 10 mg de MGO pe kilogram, în timp ce în mierea de manuka concentrația de MGO este de 10 până la chiar 50 de ori mai mare. In concluzie, mierea de Manuka un super aliment, eficient pentru sanatatea noastra.
Contraindicatii pentru mierea de Manuka
Atunci când decideți să includeți mierea de manuka în dieta dvs., trebuie să stiti ca are un continut de calorii ridicat, prin urmare, dacă este consumată excesiv, poate contribui indirect la supraponderalitatea. Este la fel de important să existe contraindicații specifice pentru consumul de miere de Manuka. În primul rând, nu ar trebui să fie utilizat de persoanele alergice la produsele apicole sau care au diabet. În plus, nu trebuie administrat copiilor cu vârsta sub un an.
Producator
Manuka Health New Zeeland Ltd
Produsele Manuka Healt din Noua Zeelanda pot fi comandate din magazinul dmv. online de produse naturiste SamDistribution.ro. Produsele sunt disponibile in stoc si le gasiti in categoria de produse "Alimentatie Sanatoasa" si-n subcategoria "Miere de Manuka".
Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.
Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.