Miere de Manuka MGO 400+ (250g)

Miere de Manuka MGO 400+, Manuka Health, 250g

Miere de Manuka 250g, MGO 400+ UMF 13+ (Manuka Health) este cunoscută pentru proprietățile sale curative de secole. Este unică datorită conținutului foarte ridicat de metilglioxal

193,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Miere de Manuka MGO 400+, Manuka Health, 250g

Miere de Manuka 250g, MGO 400+ UMF 13+ (Manuka Health) este cunoscută pentru proprietățile sale curative de secole. Este unică datorită conținutului foarte ridicat de metilglioxal, o substanță găsită în arbustul de Manuka care crește numai în Noua Zeelandă.

Cauti remedii impotriva racelii sau un antibiotic natural? Incearca Miere de Manuka MGO 400 ce conține o substanță care face ca produsul să fie atât de eficient: metilglioxal.

Acesta este un factor crucial, deoarece cu cât concentratia de MGO este mai mare, cu atât efectul antibacterian al mierii este mai puternic.

Pentru comparație: mierea comercială are maximum 20 mg MGO pe kilogram, în timp ce aceasta mierea de Manuka 400 are pana până la 600 mg MGO. Pentru ca acest lucru să fie eficient, ambalajul ar trebui să arate un conținut de MGO de cel puțin 100+ .

Ingrediente: miere de Manuka 100% produs original care provine din Noua Zeelanda.

De unde vine Mierea de Manuka?

Mieria de Manuka, în comparație cu alte mieri europene și tropicale, sunt în primul rând de origine indigenă. Ele apar doar în câteva zone din Noua Zeelandă, care sunt un refugiu natural pentru arbuștii rari de genul Leptospermum scoparium,  denumit în mod obișnuit mānuka.

Categoria miere de manuka.

Cercetarea din 2018 privind conținutul de metilglioxal (MGO) din borcane cu miere de Manuka MGO s -a dovedit a fi extrem de optimistă. Acestea arată că conținutul real de metilglioxal din mierea Manuka poate fi cu până la 200 mg mai mare decât cel declarat de producător.

Ce este Mirea de Manuka?

În 2013, cu participarea guvernului din Noua Zeelandă, a fost înființat un grup de lucru pentru a defini criteriile pentru calificarea produselor apicole cunoscute sub numele de mierea de Manuka. Conform studiului din iulie 2014, mierile Manuka sunt mieri omogene care au fost produse numai în Noua Zeelandă, în perioada înfloririi arbuștilor Manuka, care sunt produse în principal din nectarul speciilor Leptospermum scoparium.  Aceste mieri ar trebui să aibă în plus următoarele caracteristici: interval de conductivitate adecvat, aromă excepțională definită ca minerală, ușor amară; parfum puternic aromat. Prezența polenului caracteristic arbuștilor de Manuka, inclusiv: metilglioxal (MGO).

Ce este MGO? 

MGO este o abreviere a Metilglioxalului - o substanță naturală recunoscută de oamenii de știință ca un ingredient caracteristic al mierii de Manuka, care datorită conținutului său ridicat diferă de alte miere disponibile pe piață. Cercetările privind compoziția mierilor Manuka și metilglioxal au fost realizate de prof. Univ. Thomas Henle de la Universitatea de Tehnologie din Dresda - unul dintre cei mai importanti cercetatori mondiali în domeniul alimentar.

Concluziile prof. Henle a fost susținut de oamenii de știință din Noua Zeelandă, printre care: prof. Molan, un precursor anterior al cercetării mierii Manuka. Așa a fost creată metoda de măsurare și determinare a calității mierii Manuka - MGO, care este obiectivă și repetabilă.

Mierea de Manuka din Noua Zealand este un precursor și lider științific al metodei MGO  și un important exportator de miere de Manuka de înaltă calitate. A fost primul care a introdus determinarea calității comerciale a mierilor de Manuka prin măsurarea metilglioxalului - MGO (din 2007) și a avut un impact semnificativ asupra lucrărilor științifice și oficiale legate de calitatea mierilor Manuka din Noua Zeelandă și din întreaga lume.

MANUKA MGO 400+ (contine chiar și 608,1 mg MGO / kg)

Mierea de Manuka MGO 400+ conține metilglioxal într-o cantitate de peste 400 mg / kg (un ingredient natural găsit în cantități semnificative numai în unele miere de Manuka).

Doze si mod de administrare

15 g (3 lingurițe) = doză zilnică. Un borcan de 250 g de Miere de Manuka contine aproximativ 17 porții.

Un borcan de 250g, atunci când consumați o porție zilnică de trei lingurițe pe zi, este suficient pentru aproximativ două săptămâni.

Consumul de miere de Manuka MGO 400+ (chiar și până la 608,1 mg / kg MGO).

Mierea de Manuka este consumată cel mai bine dimineața pe stomacul gol în cantitate de 2-3 lingurițe sau 1 linguriță de 2-3 ori pe zi cu jumătate de oră înainte de masă.


Condiții de depozitare
: depozitați la temperatura camerei.

Greutate netă: 250 g

Țara de origine a mierii: Noua Zeelandă

Țara de producție: Noua Zeelandă

9421023628971
Fisa tehnica
Beneficii:
protejează sistemul digestiv
Mod de prezentare:
borcan 250g cu MGO 400+
Ultima actualizare:
06.10.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.