Laptisor de Matca

Cauti laptisor de matca pur pentru inumitate?

Comanda online laptisor de matca sub forma de capsule, fiole, liofilizat sau pur pe SamDistribution.ro. Laptisorul de matca reprezinta hrana albinei matcă si a larvelor in primele 3 zile de viata, întărește organismul si este recomandat în special în timpul convalescenței. In toată viața ei, regina matca nu va mânca altceva decât această hrană perfectă. Acestea este si motivul pentru care ea trăiește aproximativ 5 ani si cu mult mai multe in comparatie cu o albinele lucrătoare, care traiesc 30 de zile.

Ai încercat sa consumi laptisor de matca dimineata? Caracteristicile terapeutice ale laptisorului de matca crud: nutritiv, antiviral, antibiotic cu un spectru larg, crește durata vieții prin îmbunătățirea calității multiplicării celulare. De asemenea, crește apetitul, anabolic natural, afrodisiac, energizant, fortificator, antidepresiv, diminuează dimensiunea prostatei și testiculelor, diminuează greutatea ficatului.

Comanda online laptisor de matca pentru imunitate

Cumpără online de pe SAM Distribution laptisor de matca pentru adulti & copii din confortul casei tale si astfel esti sigur că obții cel mai bun preț. Laptisorul de matca este unul dintre cele mai valoroase produse apicole, regleaza sistemul imunitar si are puternice proprietati antioxidante.

Cum să ai grijă de imunitate? Utilizarea laptisorului de matca pentru întărirea sistemului imunitar este cel mai bine să înceapă înainte de sezonul de toamnă și iarnă. In acest fel imunitatea dumneavoastră va fi bine pregătită sa faca fata mai usor virusurilor și agenților patogeni.

In magazinul nostru gasesti o gama variata de laptisor de matca la preturi corecte!

Filtre active

Laptisor de matca proaspat, 100 g, Parapharm
119,90 RON
In stoc

Laptisor de matca proaspat proprietati: Datorită numeroaselor sale vitamine și altor ingrediente valoroase, lăptișorul de matcă proaspat este o substanță deosebit de apreciată în medicina naturistă. Susține buna funcționare a mușchilor, ficatului, rinichilor și celulelor creierului, de aceea este recomandat în tratamentul tulburărilor psihice și a bolilor creierului.