Insomnie

Vitamine, Suplimente si pastile de somn pentru îmbunătățirea calității somnului

Insomnia poate fi o consecință negativă a stresului, a alimentației inadecvate, a cantității insuficiente de exerciții fizice și a diferiților factori externi (zgomot, temperatură prea ridicată).

Suplimentele alimentare din magazinul SamDistribution.ro care ajuta la îmbunătățirea calității somnului sunt preparate sub forma de pastile care completează dieta zilnică cu cele mai importante vitamine, microelemente și alți nutrienți valoroși.

Aceste pastile de somn din plante au un efect pozitiv asupra sistemului nervos și sprijină buna funcționare a acestuia. Produsele pentru liniste si somn pot fi folosite chiar si de batrani sau de persoanele care suferă de insomnie. Compoziția suplimentelor de somn se bazează pe ingrediente sigure care facilitează în mod natural adormirea, calmează organismul și vă permit să obțineți pacea interioară.

Ce pastile sa iau de somn?

Problemele de somn pe termen lung provoacă oboseală și elimină șansa organismului de regenerare naturală. Într-o situație în care auto-relaxarea este dificilă, este recomandat să apelezi la suplimente, vitamine si pastile pentru un somn bun. Somniferele din plante sunt deosebit de eficiente în acest sens.

Produse pentru somn din plante

Hipnoticele cu extracte din plante, de exemplu melisa, lavanda, valeriana sau hameiul, ajută la calmare și au un efect relaxant. Pastilele pentru somn pot conține, de asemenea, magneziu și vitamine B, cum ar fi B6 sau B12. Acești compuși susțin buna funcționare a sistemului nervos, funcțiile psihologice adecvate și ajută la reducerea senzației de oboseală. Somniferele din plante facilitează adormirea, reduc frecvența trezirilor în timpul nopții.

Filtre active

Gaba (750mg), 30 capsule, Zenyth
37,00 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Supliment alimentar Gaba 750mg Zenyth (Acid gama-aminobutiric) ce reduce stresul, susține relaxarea și stimulează somnul. GABA sub formă de supliment alimentar are capacitatea de a îmbunătăți relaxarea