Gaba (750mg), 30 capsule, Zenyth

Gaba (750mg), 30 capsule, Zenyth

Supliment alimentar Gaba 750mg Zenyth (Acid gama-aminobutiric) ce reduce stresul, susține relaxarea și stimulează somnul. GABA sub formă de supliment alimentar are capacitatea de a îmbunătăți relaxarea

37,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Gaba, 30 capsule, Zenyth

Supliment alimentar Gaba 750mg Zenyth (Acid gama-aminobutiric) ce reduce stresul, susține relaxarea și stimulează somnul. GABA sub formă de supliment alimentar are capacitatea de a îmbunătăți relaxarea, diminuând stările de anxietate, depresie, stres, tulburările hiperkinetice.

GABA sau acidul gama-aminobutiric este un neurotransmițător sintetizat în creier din acidul glutamic în prezența vitaminei B6.

Beneficiile Gaba de la Zenyth asupra sanatatii:

  • Reduce anxietatea.
  • Ajută la reducerea dependențelor (de alcool, tutun etc.).
  • Îmbunătățește funcția cognitivă, performanțele intelectuale si memoria.
  • Oferă suport pentru sistemul nervos.
  • Induce relaxarea.
  • Reduce stresul și, implicit, stresul indus de dureri.
  • Susține un somn liniștit și odihnitor.
  • Reduce tulburările emoționale.

Acidul gama-aminobutiric reduce excitabilitatea nervoasa, care poate fi asociată cu stările de anxietate și teamă. Supliment alimentar Gaba poate contribui, de asemenea, la reducerea timpului necesar pentru a adormi.

Compozitie:

  • Acid gama-aminobutiric (GABA)** – 750 mg.
  • Capsulă: gelatină*.

Administrare:

Adulți (doze uzuale): 1 capsulă pe zi, de preferat între mese sau conform recomandării specialistului.

Contraindicatii: Produs nerecomandat femeilor însărcinate sau celor care alăptează, copiilor și persoanelor cu hipersensibilitate la ingredientele folosite.

Prezentare: 30 capsule

Data ultimei actualizari: 30-03-2022

Zenyth
5941872402163
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
30 capsule

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.