Raceala si Gripa

Tratament raceala si gripa - pastile si remedii din plante

Te lupți cu o răceală sau o gripă? Vrei să scurtezi durata acestei afectiuni? Medicamentele pentru răceală si gripa combat atât simptomele răcelii comune și întăresc imunitatea necesară unei recuperări rapide.

O răceală obișnuită este o infecție virală cu simptome cum ar fi tuse, durere în gât, slăbiciune, curgerea nasului și uneori o ușoară febră. Cele mai bune medicamente pentru raceala si gripa sunt cele combinate care ataca toate simptomele infecției în același timp.

Cum poti lupta impotriva racelii?

Răceala și gripa sunt boli virale, afecțiuni ale sistemului respirator ce au simptome asemănătoare si uneori este dificil să se facă distincția între ele. Atunci cand remediile populare, cum ar fi siropul de ceapă sau ceaiul cu lămâie și miere nu au efectul dorit, este recomandat să luați medicamente împotriva răcelii și gripei. 

Este important de mentionat aceste medicamente susțin tratamentul, ameliorează simptomele, dar nu ar trebui să înlocuiască vizita la meic. 

Ce medicamente sau pastile pentru raceala si gripa sunt eficiente?

Această categorie include atât medicamentele pentru gripă, cât și pentru răceală, de la pastile cu un singur ingredient care conțin paracetamol, ibuprofen sau acid acetilsalicilic pana la tratamente combinate. 

Puteți alege din subcategorii precum: febră, tuse, durere în gât sau nas infundat. Totuși, trebuie amintit că răceala și gripa sunt boli care necesită odihnă pentru a permite organismului să lupte împotriva infecției. O infecție netratată poate provoca complicații după gripă sau poate duce la complicații grave de sănătate și afecțiuni care pun viața în pericol. Pentru a întări bariera de protecție a organismului împotriva acțiunii bacteriilor și a virușilor patogeni, va recomandam tratamente pentru raceala si gripa conțin ingrediente din plante.

Filtre active

Essential Balm lichid, 18 ml, China
5,00 RON
In stoc

Essential Balm, balsam lichid 18 ml | Ulei Antireumatic Chinezesc. Ulei antireumatic chinezesc 18 ml. Indicatii: Balsam lichid, Flyng Panther ulei esential actioneaza revulsiv: impotriva racelii, dureri dedintare, intepaturi de insecte, mancarimi ale pielii, dureri de cap, dureri musculare si antireumatice. Compozitie Balsam lichid Flyng Panther ulei esential: Menthol 23 %; Peppermint oil 20 %; Camphor 15 %; Eucalyptus oil 42 %; Producator: China, Prezentare:18 ml ( sticluta)

...