Protectoare hepatice

Medicamente si pastile pentru ficat - Protectoare hepatice

Un ficat care funcționează corect este unul dintre organele de bază care determină sanatatea organismului. Acest organ este cunoscut pentru abilitățile sale fenomenale de regenerare. Insa, nu este indestructibil. Unele modificari ale celulelor hepatice por fi produse de un stil de viață haotic, o dietă dezechilibrata sau de unele boli.

Pastile protectoare pentru ficat

Cei mai frecventi factori care afecteaza ficatul sunt: dieta bogată în grăsimi si prăjeli, produsele fast-food; consumul de alimente procesate cu conținut ridicat de conservanți, problemele digestive și abuzul de alcool. Ele predispun la simptomele caracteristice ale unui ficat bolnav: greață, vărsături, pierderea poftei de mâncare sau slăbiciune generală a corpului. Deși ficatul în sine nu doare, pentru ca nu are inervație senzorială, este situat într-o capsulă care trimite un semnal de durere atunci când isi mareste dimensiunea. De aceea se folosește termenul „ficat dureros”.

De ce să utilizați pastile si medicamente hepatice cu efect protector?

Cele mai frecvente boli hepatice - steatoza, inflamația, fibroza, insuficiența, necesită un tratament adecvat și protecția acestui organ împotriva toxinelor. Pentru protectia ficatului sunt disponibile medicamente pentru ficat eliberate pe bază de rețetă, pastile pentru ficat fără prescripție medicală si suplimente din plante. Pe lângă toate aceste protectoare ficat, în primul rând, trebuie acordată atenție unui stil de viață sanatos. 

În situațiile în care aveti deja probleme hepatice, tratamentul trebuie început. Cele mai bune medicamente pentru ficat si regenerare, conțin în principal ingrediente naturale, cum ar fi: extract de anghinare, rădăcină de cicoare, ceai verde sau turmeric. Ingredientele comune din produsele hepatoprotectoare sunt L-ornitina, colina și armurariu.

Comanda pastile pentru protectia ficatului cu fosfolipide

Unele medicamente protectoare pentru ficat fără prescripție medicală conțin fosfolipide, care se integrează în membrana celulelor hepatice deteriorate, ceea ce favorizează regenerarea acestora. În plus, fosfolipidele stimulează producția de noi hepatocite sănătoase și mențin un nivel adecvat de colesterol în sânge. Pe samdistribution.ro gasesti protectoare hepatice pentru toate categoriile de varsta, de la prdoducatori precum Walmark sau Himalaya.

Filtre active

Liver Help 360G Zenyth
94,00 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Cumpara Liver Help 360G Zenyth de la SamDistribution.ro! Descopera beneficiile Liver Help - supliment nutritiv pentru afectiuni hepato-biliare si digestive la cel mai bun pret!