Hepatoesential

Hepatoesential, 60 comprimate, Dacia Plant

Supliment alimentar Hepatoesential, 60 comprimate, Dacia Plant pentru un ficat sanatos, puternic capabil sa lupte cu toxinele acumulate si sustinerea functiei hepatice.

35,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Hepatoesential, 60 comprimate, Dacia Plant

Supliment alimentar Hepatoesential, 60 comprimate, Dacia Plant pentru un ficat sanatos, puternic capabil sa lupte cu toxinele acumulate si sustinerea functiei hepatice.

Armurariul este o plantă folosită de secole pentru a trata problemele ficatului și ale vezicii biliare. Este cunoscut pentru acțiunea hepatoprotectoare, de reconstrucție hepatică, în hepatitele virale de tip A, B, C. 

Hepatoesential are un puternic efect antitoxic, protejează ficatul de substanțele toxice și ajută la eliminarea acestora (combate efectul nociv al alcoolului asupra ficatului). Se consumă ca adjuvant în hepatitele acute și cronice, în ciroza și fibroza hepatică.

Contribuie la

  • protejeaza si regenereaza celulele hepatice,
  • sustine detoxifierea ficatului,
  • sustine secretia si eliminarea bilei,
  • reduce starile de oboseala si surmenaj.

Ingrediente

lecitina cu 95% fosfolipide esentiale (150 mg); anghinare (Cynara scolymus)- extract hidroalcoolic 4:1 din frunze (pe suport de maltodextrina 10%) (100 mg); armurariu (Silybum marianum)-extract hidroalcoolic cu 80% silimarina din fructe (100 mg); schizandra (Schisandra chinensis)-extract hidroalcoolic cu 2% schizandrine din fructe (50 mg); ulei esential de coriandru (Coriandrum sativum)(1 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal.

Mod de administrare

  • Adulti si tineri peste 15 ani: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi.
  • Copii intre 5 si 15 ani: cate 1 comprimat de 2 ori pe zi.

Contraindicatii

Intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Comanda Hepatoesential, 60 comprimate, Dacia Plant la cel mai bun pret!

Data ultimei actualizari: 04.10.2022

6421930100921

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.