Ulei de masaj

Comanda online produse si uleiuri pentru masaj

Ulei de masaj - ameliorează tensiunea, ameliorează durerile musculare, favorizează circulația sângelui, se pot obține efecte impresionante prin masaj. Pentru a proteja pielea și pentru a asigura o senzație plăcută pe piele, un ulei de masaj este un must-have absolut. O selecție de uleiuri de masaj 1 litru, vă așteaptă în magazinul nostru online.

Ce este special la uleiul de masaj?

Uleiul de masaj este compus din uleiuri de bază, cum ar fi uleiul de jojoba sau de migdale. Aplicate pe piele, ele formează o peliculă subțire care permite mâinilor să alunece peste corp ca de la sine în timpul unui masaj. Se creează astfel mișcări fluide care asigură un tratament plăcut.

In plus, uleiul de masaj are si o componenta de ingrijire: uleiurile bogate precum lavanda sau uleiul de trandafir sunt absorbite usor in piele in timpul masajului. Rezultatul este o piele catifelata si moale.

Ulei de masaj parfumat

Majoritatea uleiurilor de masaj conțin uleiuri esențiale care te învăluie într-un miros relaxant. Pe langa acest miros placut, uleiurile esentiale au un alt efect: dau uleiului de masaj un efect deosebit. De exemplu, ele oferă relaxare, au un efect de stimulare sau ameliorează durerea. În funcție de efectul pe care doriți să-l obțineți, sunt recomandate anumite uleiuri:

  • Efect de stimulare: portocală, lămâie, rozmarin sau eucalipt
  • Efect de relaxare: lavandă, lemn de santal, sunătoare sau balsam de lămâie
  • Efect terapeutic: camfor, ienupăr, turmeric sau ghimbir

Sfat: Arnica sau galbenele au un efect natural de încălzire și ajută la ameliorarea tensiunii musculare. Prin urmare, sunt potrivite în special ca ulei de masaj sportiv. Incearca Ulei de masaj, Bergamota si Grapefruit, sau alege din oferta Herbagen, Teghir.

Filtre active