Colagen pentru articulatii

Oferta noastră include suplimente cu colagen pentru articulatii sub forma de fiole sau pastile și capsule care ameliorează eficient durerea asociată cu problemele articulare. Colagenul joacă un rol important în sănătatea articulațiilor, reprezintă până la 70% din structura lor. Această proteină este o componentă structurală cheie a cartilajului. Menținerea unui nivel normal de colagen în organism este esențial pentru sanatatea articulațiilor și a pielii. Cu toate acestea, organismul începe să-și piardă capacitatea de a genera și repara colagenul incepand cu vârsta de 30 de ani.

Ce colagen să alegi pentru articulații: fiole sau pastile?

Cercetările științifice arată că suplimentele cu colagen lichid hidrolizat pot creste producția de colagen în organism și pot reduce inflamația la nivelul articulațiilor, îmbunătățind astfel mobilitatea pacienților. Peptidele de colagen sunt extrem de eficiente pentru sănătatea articulațiilor si vă poate ajuta să rămâneți o persoana activa în ciuda îmbătrânirii.

Comanda online colagen pentru articulatii: pastile sau fiole

Avantajul incontestabil al suplimentelor lichide cu colagen (pastile sau fiole) este faptul că pot fi consumate alaturi de alimente și băuturi. Doza zilnică de colagen pentru articulatii ar trebui să fie în jur de 5000 mg.

In magazinul samdistribution.ro avem colagen lichid sub forma de fiole sau pastile, capsule cu colagen si acid hialuronic pentru articulatii in diverse concentratii, pentru a acoperi necesarul zilnic.

Pentru cele mai bune rezultate incearca Colagen lichid Deluxe, Swedish Nutra - 500 ml sau branduri precum Swedish Nutra.

Filtre active

Fiole Colagen cu ulei de Argan pur, 8 ml, Biomedicus
17,00 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Colagen cu ulei de Argan pur descriere: Arganul este un copac originar din Maroc. Uleiul de argan se extrage din miezul fructelor de argan. Acesta este o resursa valoroasa si rara ce ajuta la tratarea mai multor prbleme si afectiuni de natura medicala sau cosmetica. Uleiul de argan este mult mai rezistent la oxidare decat uleiul de masline, datorita nivelului ridicat de fenoli si acizi grasi esentiali. De asemenea este prezenta si vitamina A, omega 9 si acizi grasi omega 6, substante antioxidate ce ofera multe beneficii organismului.Odata cu imbatranirea organismului, cantitatea de colagen scade, fiind necesara suplimentarea acestuia pentru reducerea ridurilor.Colagenul da pielii elasticitate si aspect sanatos, fiind o proteina esentiala. Pielea noastra are in componenta colagen, ...