Colagen pentru articulatii

Oferta noastră include suplimente cu colagen pentru articulatii sub forma de fiole sau pastile și capsule care ameliorează eficient durerea asociată cu problemele articulare. Colagenul joacă un rol important în sănătatea articulațiilor, reprezintă până la 70% din structura lor. Această proteină este o componentă structurală cheie a cartilajului. Menținerea unui nivel normal de colagen în organism este esențial pentru sanatatea articulațiilor și a pielii. Cu toate acestea, organismul începe să-și piardă capacitatea de a genera și repara colagenul incepand cu vârsta de 30 de ani.

Ce colagen să alegi pentru articulații: fiole sau pastile?

Cercetările științifice arată că suplimentele cu colagen lichid hidrolizat pot creste producția de colagen în organism și pot reduce inflamația la nivelul articulațiilor, îmbunătățind astfel mobilitatea pacienților. Peptidele de colagen sunt extrem de eficiente pentru sănătatea articulațiilor si vă poate ajuta să rămâneți o persoana activa în ciuda îmbătrânirii.

Comanda online colagen pentru articulatii: pastile sau fiole

Avantajul incontestabil al suplimentelor lichide cu colagen (pastile sau fiole) este faptul că pot fi consumate alaturi de alimente și băuturi. Doza zilnică de colagen pentru articulatii ar trebui să fie în jur de 5000 mg.

In magazinul samdistribution.ro avem colagen lichid sub forma de fiole sau pastile, capsule cu colagen si acid hialuronic pentru articulatii in diverse concentratii, pentru a acoperi necesarul zilnic.

Pentru cele mai bune rezultate incearca Colagen lichid Deluxe, Swedish Nutra - 500 ml sau branduri precum Swedish Nutra.

Filtre active