Colagen hidrolizat pulbere tip 1, 2 si 3, 10.000 mg Active Life, Swedish Nutra, 300g

Colagen hidrolizat pulbere tip 1, 2 si 3, 10.000 mg Active Life, Swedish Nutra, 300g

Produsul Colagen hidrolizat pulbere tip 1, 2 si 3, 10.000 mg Active Life conține o formula speciala care reunește trei tipuri de colagen în același produs. Colagenul de tip 2 din compoziție ameliorează semnificativ durerile articulare

123,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Colagen hidrolizat pulbere tip 1, 2 si 3, 10.000 mg Active Life, Swedish Nutra, 300g (7305418487515)

Produsul Colagen hidrolizat pulbere tip 1, 2 si 3, 10.000 mg Active Life conține o formula speciala care reunește trei tipuri de colagen în același produs. Colagenul de tip 2 din compoziție ameliorează semnificativ durerile articulare chiar și în afecțiuni articulare avansate.

Proprietăți si beneficii:

- Supliment sub formă de peptide pure cu absorbție și eficiență sporită ajută la reducerea semnificativă a inflamațiilor.

- Este recomandat și persoanelor cu diabet, datorită lipsei zaharului din compoziție.

- Supliment de calitate premium cu absorbție și eficiență ridicată eecomandat pentru păr, ten, piele, unghii, articulații, energie dar și pentru sportivi.

- Ajută la menținerea elasticității pielii șI stimulează sănătatea tendoanelor, datorită colagenului de tip 1 șI 3 prezent în compoziție.

Avizat de ministerul sănătății din romania pentru consume prin colagenul de tip 2 din compoziție.

Colagenul oferă rezistență și integritate matricei proteice structurale găsite în piele, oase, ligamente, tendoane și cartilaje.

Pierderea de colagen este o parte naturală a îmbătrânirii, care are loc începând cu 30 de ani și crește pe măsură ce îmbătrânim. Peptidele de colagen hidrolizat au o dimensiune specifică pentru o absorbție maximă.

Beneficiile suplimentului:

  • Are un efect eficient anti-îmbătrânire
  • Reduce durerile articulare
  • Protejeaza sistemul osos
  • Dezvoltă masa musculară

Mod de administrare:

Se consuma 2 masuri pe zi diluat intr-un pahar cu apa, sau lichid. 

Fiecare doză zilnică conține 10g de colagen hidrolizat

Tratamentul recomandat pentru efecte maxime este de minim 3 luni de zile, adică echivalentul a 3 tuburi de colagen active life.

Compozitie:

Colagen Hidrolizat Tip 1, 2 si 3 Active Life (PurePeptide) - 10.000mg

Conține toți aminoacizii: BCAA (L-leucină, L-valină, L-izoleucină), L-glicină, L-alanină, L-prolină, L-hidroxiprolină, L-arginină, L-acid glutamic, L-acid aspartic, L-lizină, L-serină, L-cisteină, L-treonină,  L-hidroxilizină, L-fenilalalină, L-metionină, L-tirozină, L-histidină.

Prezentare: 300g

Data ultimei actualizari: 04.05.2022 

7305418487515

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa