Colagen Hidrolizat Pulbere 10.000mg tip 1 si 3, 300g, Swedish Nutra

Colagen Hidrolizat Pulbere 10.000mg tip 1 si 3, 300g, Swedish Nutra

Colagen Hidrolizat Pulbere 10.000mg tip 1 si 3 Swedish Nutra este un supliment alimentar inovator sub formă de pudră, care poate fi dizolvat cu ușurință în apă sau suc. Colagenul este unul dintre elementele principale ale oaselor, mușchilor, tendoanelor și ligamentelor.

105,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Colagen Hidrolizat Pulbere 10.000mg tip 1 si 3 Swedish Nutra

Colagen Hidrolizat Pulbere 10.000mg tip 1 si 3 Swedish Nutra este un supliment alimentar inovator sub formă de pudră, care poate fi dizolvat cu ușurință în apă sau suc. Colagenul este unul dintre elementele principale ale oaselor, mușchilor, tendoanelor și ligamentelor.

Suplimentul Colagen Hidrolizat Pulbere este recomandat persoanelor care doresc să se bucure de piele sănătoasă, păr strălucitor, precum și articulații și oase puternice. 

Beneficii Colagen Hidrolizat Pulbere 10.000mg tip 1 si 3, 300g, Swedish Nutra:

  • Pudra de colagen este 100% naturală;
  • Colagenul reduce liniile fine sau ridurile și îmbunătățește elasticitatea pieli;
  • Hidrolizat în peptide pentru o absorbție excelentă;
  • Acest produs nu are conservanți și conține colagen hidrolizat de tip 1 și 3;
  • Deoarece pudra de colagen conține doar colagen, poate fi utilizată împreună cu o multivitamină;
  • Ajută la intărirea părului și a unghiile;
  • Contribuie la incetinirea procesului de imbătranire a pielii;
  • Fabricat in Suedia.

Colagen Hidrolizat Pulbere reduce liniile fine și ridurile, îmbunătățește elasticitatea pielii, susține matricea osoasă (36% din os este alcătuit din colagen de tip 1 și 3), intareste unghiile deteriorate, intareste părul fin, încetinește căderea părului, îmbunătățește circulația și creste producția de glicină care ajuta la constructia mușchilor.

Producția de colagen în organism începe să scadă în mod natural pe măsură ce îmbătrânim. Stilul de viață, consumul de zahăr, fumatul sau expunerea prelungita la soare sunt factori care duc la reducerea nivelului de colagen.

Colagen Hidrolizat Pulbere Tip 1 si 3 Pure Peptide oferă 10.000 mg de colagen marin per porție si are o absorbtie de până la 1,5 ori mai rapida decât alte tipuri de colagen.

Mod de administrare:

Se consuma 2 cupe de 5 grame pe zi diluate intr-un pahar cu apa sau suc.

Ajunge pentru 30 de zile de tratament. Pentru rezultate optime se consuma 3 luni!

Prezentare: 300g

7308957167948
Fisa tehnica
Beneficii:
reduce ridurile fine
Mod de prezentare:
300g
Ultima actualizare:
10.10.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.