ArtroHelp Forte, 28 plicuri

ArtroHelp Forte, 28 plicuri - Zenyth

Cel mai avansat produs pentru articulații vine acum de la Zenyth! Încearcă formula nouă ArtroHelp Forte, îmbunătățită cu ACID HIALURONIC și gust plăcut de portocale, pentru îngrijirea completă a tuturor articulațiilor.

103,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

ArtroHelp Forte, 28 plicuri, Zenyth

Cu ingrediente de ultimă generație, optim dozate, ArtroHelp Forte hrănește articulațiile și acționează deopotrivă pentru reducerea disconfortului articular, cât și pentru menținerea elasticității și flexibilității articulațiilor.

Cel mai avansat produs pentru articulații vine acum de la Zenyth! Încearcă formula nouă ArtroHelp Forte, îmbunătățită cu ACID HIALURONIC și gust plăcut de portocale, pentru îngrijirea completă a tuturor articulațiilor.

De ce să alegi ArtroHelp Forte?

  • Produs 100% natural, cu 100% ingrediente active. Nu conține conservanți, coloranți sau arome artificiale.
  • ArtroHelp Forte este singurul produs cu două tipuri de colagen hidrolizat (tip I și III), în doze optime, pentru funcționarea corespunzătoare a articulațiilor.
  • Conține glucozamină de origine vegetală, sigură și pentru cei care suferă de alergie la crustacee!
  • Are biodisponibilitate ridicată datorită conținutului de enzime proteolitice.
  • Sub formă de pulbere ușor de administrat și cu gust plăcut, de portocală.

Compzitie:

Ingrediente/2 plicuri (10 g produs): 5000 mg peptide colagen hidrolizat de tip I și III Fortigel, 1200 mg rădăcină de Gheara-diavolului, 1000 mg glucozamină vegetală, 700 mg citrat de magneziu, 600 mg condroitină, 505 mg pulbere suc de portocală; 300 mg extract rășină de Boswellia serrata, 200 mg vitamina C, 120 mg bromelaina, 100 mg hialuronat de sodiu, 100 mg extract rădăcină de Turmeric, 100 mg aromă naturală de portocală; 30 mg papaină, 25 mg extract din scorțișoară, 20 mg extract din frunze de Stevia rebaudiana.

Cum se administreaza ArtroHelp Forte Zenyth?

Doza uzuală: 1-2 plicuri de două ori/zi, luate odată sau fracționat. Se dizolva în 50-75 ml apă caldă, suc de fructe.

Cure intensive: 4 plicuri/zi, fracționat, timp de 1-2 săptămâni (în traumatisme, accidentări, meteosensibilitate):

Se administrează cu 2 ore înainte sau la 2 ore după medicamente.

Contraindicații: Produs nerecomandat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează.

Prezentare: 28 plicuri

Zenyth
5941872400527
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
28 plicuri
Ultima actualizare:
24.03.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa