Enzime digestive

Produse si suplimente cu enzime digestive

Enzimele digestive sunt un grup de substanțe secretate în sistemul digestiv, cel mai adesea enzime hidrolitice. Acestea se ocupă de descompunerea și asimilarea nutrienților din alimente. Glandele digestive se ocupa de producerea lor. Uneori, în ciuda unei alimentații echilibrate, organismul are probleme cu digestia și este recomandat să-l susțineți cu suplimente care contin enzime digestive.

Cum ajuta enzimele digestive organismul?

Enzimele digestive din suplimente ajută la asimilarea și utilizarea corectă a nutrientilor din alimentele pe care le consumați. Cele mai bune enzime digestive naturale, reglează pofta de mâncare și facilitează defecarea prin descompunerea cu grijă a produselor. Ele rezolvă aproape toate problemele de stomac!

Cine ar trebui să folosească enzimele pentru a îmbunătăți digestia?

Enzimele digestive sunt recomandate în special persoanelor care suferă de flatulență sau dureri abdominale după masă. Sunt potrivite în special pentru persoanele în vârstă. Când sunt folosite regulat, ele reglează tulburările de alimentație și au un efect preventiv asupra organismului.

Ce suplimente cu enzime pentru digestie sunt recomandate?

Enzimele digestive vor funcționa bine în combinație cu alte suplimente care conțin enzime active: bromelaină, papaină sau probiotice si prebiotice.

Filtre active

Trifyla, 60 tablete, Ayurmed
27,00 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

TRIFYLA ajută sistemul hepatobiliar prin susținerea regenerării celulelor hepatice, menținerea în parametrii normali a nivelului enzimelor hepatice și a secreției și fluxului biliar. Suplimentul TRIFYLA este obținut din amestecul a trei fructe (Terminalia chebula, Terminalia belerica si Emblica officinalis), cunoscute din vechime pentru conținutul foarte bogat de fitonutrienți care susțin sănătatea și funcționarea normală a sistemului digestiv.