Antioxidanti

Cauti suplimente cu antioxidanti?

La SAM Distribution, ti-am pregatit o gama variata de suplimente cu antioxidant pentru diferite boli si afectiuni la cele mai mici preturi, pentru sanatatea ta. Antioxidantii sunt compuși puternici din alimentele pe care le consumam si care mentin sistemul nostru imunitar puternic.

Multe procese celulare naturale din corpul nostru creează deșeuri, iar unele formează radicali liberi. Dacă aceste substante foarte reactive nu sunt neutralizate, ele pot provoca leziuni în corpul nostru, ceea ce poate duce la inflamație. O stare constantă de inflamație este considerată a fi un precursor al multor afectiuni la adultii în varsta, cum ar fi bolile cardiovasculare și diferite tipuri de cancer. Vestea bună este că organismul noastru creează antioxidanți pentru a echilibra aceste daune.

Comanda online suplimente antioxidanti

Pe SamDistribution.ro gasesti suplimente cu antioxidanti care ajuta corpul prin ingredientele continute. Antioxidantii se leaga de radicalii liberi și le suprimă daunele. Cu toate acestea, deoarece suntem expuși la radicalii liberi suplimentari din cauza poluarii, a fumului de tigară, a pesticidelor, a radiatiilor și a unor alimente prelucrate, trebuie să luăm și antioxidanti puternici suplimentari pentru intarirea sistemului imunitar si pentru a neutraliza radicalii liberi.

Filtre active