Dureri in gat

Medicamente pentru durerea în gât - suropuri, pastile si suplimente

Putem descrie durerea în gât ca un sindrom de afecțiuni localizate în interiorul faringelui, esofagului, laringelui sau amigdalelor. Pacienții descriu adesea durerea în gât ca o senzație de mâncărime, usturime, arsură sau chiar o senzație de uscăciune. 

Simptomele însoțitoare sunt, răgușeală, inflamatia mucoasei, dificultăți de vorbire și de înghițire, tuse și gât roșu.

In oferta Sam-Distribution.ro gasiti medicamente pentru durerea în gât, care reduc senzația de mâncărime, usturime, arsură sau uscăciune. Pe lângă suplimentele pentru durerea în gât, puteți folosi și pastile, diverse tipuri de spray-uri și siropuri. Oferta noastră include și antiinflamatoare naturale pentru gat ce pot fi administrate atat copiilor cat si adultilor. Printre remediile pentru durerea in gat disponibile in magazin, puteți găsi si tratamente sau pastie fără prescripție medicală care au efecte calmant.

Cu ce trece durerea de gat?

Cele mai bune medicamente pentru durerile gat sunt cele care hidratează mucoasa și calmează simptomele neplăcute însoțitoare, precum răgușeala sau tusea. De asemenea, calmează diferite tipuri de dureri în gât și măresc rezistența organismului la combaterea infecțiilor. Suplimentele pentru dureri in gat, disponibile în catalogul nostru sunt preparate pe baza de ingrediente naturale (ierburi, de exemplu salvie, mentă, cimbru și miere), care pot fi găsite, printre altele în produsele Dacia Plant. Datorită compozitiei, aceste pastile pentru gat mențin un efect hidratant, calmant, inhalator și protector si te scapa rapid de durerea in gat. Cele mai populare remedii naturiste, suropuri si tratamente pentru gat uscat si iritat creează un înveliș protector, hidratant pe mucoasa gâtului, astfel facilitează respirația, înghițirea, vorbirea sau mâncatul.

Filtre active