Alergii

Antihistaminice (medicamente si pastile) pentru tratamentul alergiilor

Histamina este implicată în dezvoltarea procesului inflamator și a reacțiilor alergice. Prin urmare, antihistaminicele sunt utilizate în tratamentul simptomelor alergice supărătoare. Histamina este o amină biogenă care este produsă de modificările metabolice ale aminoacidului L-histidină. Se regăsește în aproape toate țesuturile. Receptorii de histamina se găsesc în sistemul nervos central, căile respiratorii, piele, sistemul digestiv și tractul urinar.

Antihistaminice - cum funcționează?

Mecanismul de acțiune al medicamentelor antihistaminice se bazează pe blocarea reversibilă a receptorilor specifici de histamină care provoacă simptomele inflamatorii caracteristice. Utilizarea medicamentelor din acest grup permite reducerea permeabilității vaselor de sânge, a secreției glandulare și a inflamației, ceea ce are ca rezultat reducerea simptomelor alergice (edem, infiltrații inflamatorii, secreții excesive).

Comanda online antihistaminice

Din magazinul SamDistribution.ro puteti cumpara medicamente antihistaminice sub formă de siropuri si pastile pentru alergie. Medicamentele, suplimentele și alte produse pentru alergii acționează schimbând modul în care o substanță numită histamina afectează asupra organismului. 

Cele mai bune medicament antialergie pe care le gasesti pe samdistribution.ro sunt de la Herbagetica sau Zenyth.

Antihistaminicele sunt recomandate în primul rând în tratamentul rinitei alergice, conjunctivitei alergice și urticariei. Medicamentele pentru alergie pot fi utilizate atât pe cale orală, cât și sub formă de picături.

Filtre active