Suplimente nutritive

Suplimente nutritive, vitamine si minerale pentru cresterea masei musculare in mod natural. 

Magazin de produse, tratamente si remedii naturiste, suplimente nutritive, vitamine si minerale. Aici gasiti o gama diversificata de suplimente nutritive, vitamine si minerale. Toate produsele noastre le distribuim in farmacii, plafare si magazine specializate in comercializarea suplimentelor nutritive.

Avand experienta in distributia de suplimente  din anul 2002 si faptul ca avem contact direct cu producatorii si distribuitorii de produse si suplimente alimentare, aveti certitudinea ca suplimentele nutritive sunt originale si sunt avizate de Institutul de Bioresurse Alimentare, cu toate ca unele produse sunt mult mai ieftine fata de alte magazine tip plafar, diferenta de pret revine din faptul ca produsele sunt direct de la importatorul sau producatorul de suplimente nutritive.

Suplimentele nutritive sunt preparate ce contin in compozitia lor nutrienti <macro, micro-nutrienti> ce se gasesc sub forma de tablete, capsule, drajeuri, pulberi sau lichide si sunt extrase din: alimente, produse vegetale si animale sau chiar din origine minerala si au ca scop de a ajuta in sanatate, in diete, cure de slabire, detoxifierea organismului, masa musculara, ect. 

Pentru a intelege mai bine despre suplimentele nutritive si importanta lor in sanatate mai jos aveti doua exemple de cat de simplu si comod obtinem aportul de vitamina C, sau vitamina E necesar organismului.

Pentru a obtine 1000 mg de vitamina C, ar trebui sa consumam aproximativ 2,5 Kg de lamaie. Pe cand o singura pastila de vitamina C de la Secom, asigura necesarul de vitamina C pentru organism.

Filtre active