Miere de manuka

Cautati un produs natural, cu proprietati antiinflamatorii, dar care in acelasi timp sa nu aiba efecte secundare? 

Mierea de manuka nu numai ca are o aromă dulce, dar contine un compus MGO cu un efect antimicrobian puternic.

A devenit foarte populara în ultimii ani datorită beneficiilor sale medicinale și cosmetice. Cu toate acestea, abia in urma cu mai bine de 25 de ani cercetătorii au început să studieze si sa analizeze efectele terapeutice ale mierii de manuka. Accentul s-a pus pe activitatea sa antibacteriană și de vindecare.

Ce este defapt mierea de manuka?

Mierea de Manuka un produs apicol, obtinut de albine din nectarul florilor de manuka. Este bogata într-un compus numit metilglioxal (MGO), care este responsabil pentru proprietățile sale antimicrobiene. De asemenea, oferă beneficii antioxidante și antiinflamatorii.

Mierea de Manuka provine de la albinele care polenizează florile plantei Leptospermum scoparium, care se găsește în Noua Zeelandă și în unele părți ale Australiei. Acest arbust este cunoscut și sub denumirea de arbore de ceai.

Proprietatile medicinale ale mierii de Manuka se datorează prezenței flavonoidelor, acizilor fenolici și metilglioxalului (MGO). Acești compuși sunt responsabili pentru proprietățile antioxidante, antimicrobiene, vindecătoare și antiinflamatorii ale mierii de Manuka.

Conținutul MGO și UMF sunt aspecte de luat în considerare atunci când cumpărați miere de Manuka. Alte criterii importante de achiziție sunt țara de origine a mierii, autenticitatea și prezența alergenilor.

Miere de Manuka: beneficii

Beneficiile mierii de Manuka au fost mediatizate peste tot in lume. Din acest motiv cererea a crescut foarte mult si au aparut falsurile. Dacă doriți să cumpărați un produs autentic și de înaltă calitate, puteți alege unul dintre sortimentele de la Manuka Health.

Ghid de cumpărare: Ce trebuie să știți despre mierea de Manuka

Acest tip de miere a fost folosit ca un remediu natural puternic de către poporul Maori. Este foarte buna pentru persoanele afectate de tuse superficială, dureri de gât și răceli.

Cu toate acestea, proprietățile sale medicinale variază în funcție de concentrația de metilglioxal (MGO) și Manuka Unique Factor (UMF). În această secțiune, aprofundăm indicațiile și utilizările mierii de Manuka.

Ce este de fapt mierea de Manuka?

Manuka este o miere populară care provine din nectarul florilor plantei Leptospermum scoparium, care crește în Noua Zeelandă și în unele părți ale Australiei. Are o aromă dulce și acrișoară distinctă, cu note de caramel. Mierea de Manuka se deosebește de alte sortimente de miere prin conținutul ridicat de metilglioxal (MGO) și flavonoide.

Ce contine mierea de Manuka?

Daca este analizata nutrițional, mierea de Manuka nu diferă cu mult de alte tipuri de miere. Este o sursă concentrată de zaharuri simple. In principal fructoză și glucoză și oferă cantități moderate de vitamine și minerale. Metilglioxal și flavonoidele sunt cei mai importanți compuși din mierea de Manuka, deși nu oferă energie.

Metilglioxal denumit pe scurt MGO este compusul responsabil de efectul antibacterian ale mierii de Manuka. Substanțele fenolice din miere pot acționa ca antioxidanți și pot fi responsabile pentru proprietățile sale antiinflamatorii și curative.

Există un proverb maori care spune: „Unde antibioticele nu merg, merge mierea de Manuka”.

Ce beneficii are mierea de Manuka asupra sanatatii?

Maorii din Noua Zeelandă, folosesc mierea ca medicament de sute de ani. Deși mierea de Manuka își împărtășește majoritatea proprietăților cu alte tipuri de miere, se remarcă prin efectele sale antibacteriene și vindecătoare. Mai jos, vom explica principalele beneficii pentru sănătate ale mierii de Manuka.

 1. Oferă un efect antimicrobian puternic - în special împotriva diferitelor bacterii, dar inhibă și creșterea virușilor și ciupercilor. Mierea de Manuka sa dovedit a fi eficientă împotriva bacteriilor care sunt foarte rezistente la antibioticele sintetice. Capacitatea sa antimicrobiană se datorează peroxidului de hidrogen și metilglioxalului (MGO).
 2. Este un excelent vindecător natural - chiar și pentru răni cronice (1). Mierea de Manuka se aplică local pe ulcerele piciorului diabetic (2), arsuri minore, răni chirurgicale și ulcere venoase.
 3. Ajută la combaterea gingivitei (inflamația gingiilor) și a plăcii dentare care provoacă carii (3).
 4. Conține antioxidanți - care pot reduce daunele oxidative (4) si factorii de risc asociați cu bolile cardiovasculare, anumite tipuri de cancer și boli neurodegenerative.
 5. Concentratie mare de antioxidanți care reduc daunele oxidative (4) legate de boli cardiovasculare, anumite tipuri de cancer și boli neurodegenerative. Aceste proprietati antioxidante se datorează concentratiei mari de compuși fenolici.
 6. Eficienta impotriva cancerului - previne multiplicarea celulelor canceroase. Studiile au demonstrat legatura directa intre consumul de miere de Manuka si efectul protector împotriva melanomului (5).
 7. Ajută în tratamentul ulcerelor peptice, gastritei si afectiunilor asociate cu bacteria Helicobacter pylori (6). De asemenea, ajută la vindecarea ulcerelor gastrice cauzate de acidul acetic.
 8. Reduce inflamația. Un studiu recent a scos in evidenta faptul ca mierea de Manuka poate reduce inflamația la nivelul colonului (7).
 9. Stimulează sistemul imunitar, în special celulele imunitare legate de vindecarea rănilor și repararea țesuturilor (8).
 10. Acționează ca un prebiotic și ajută la reglarea funcției intestinale, deoarece oligozaharidele sale sunt folosite ca substrat de flora bacteriană a colonului (9).

Ce tipuri de miere de manuka există?

Mierea este clasificată în funcție de conținutul său de UMF (Factor unic Manuka) sau de conținutul său de MGO (metilglioxal). Acești parametri se referă strict la la proprietățile mierii. Pentru a putea clasifica mierea de Manuka, sunt analizați urmatorii indicatori din tabelul de mai jos.

 1. Monoflora: este obținuta din nectarul florilor arborelui de ceai Leptospermum scoparium. Pentru ca albinele zboară atât de departe, nicio miere nu provine exclusiv din florile arbustului de Manuka. Mierea monoflora de Manuka trebuie sa le indeplineasca toale cele 5 atribute testate. În rest, este o miere de Manuka multiflorală.
 2. Multiflora: miere produsa din nectarul mai multor flori. Albinele utilizeaza o cantitate semnificativă de nectar din florile arbustului de Manuka. Mierea multiflora de Manuka trebuie sa indeplineasca toate cele 5 criterii. Dacă nu, nu este miere de Manuka.
Indicatori Miere de manuka nonoflora
Testul ADN de polen Manuka. Nivel necesar: mai puțin de 3 fg/L (femtograme/microlitru)
metoxiacetofenona Nivelul necesar: egal sau mai mare de 5 mg/kg
Acid 3-fenil-lactic Nivelul necesar: egal sau mai mare de 400 mg/kg
Acid 4-hidroxifenil-lactic Nivelul necesar: egal sau mai mare de 1 mg/kg
acid 2-metoxibenzoic Nivelul necesar: egal sau mai mare de 1 mg/kg


Nu, nu sunt același lucru, deși aceste concepte sunt strâns legate.Sunt Methylglioxal (MGO) și Unique Manuka Factor (UMF) același lucru?

Metilglioxal (MGO) este compusul care conferă mierii de Manuka capacitatea sa antibacteriană puternică.

Factorul Unic Manuka (UMF) este o valoare rezultată din combinarea a 3 substanțe prezente în miere: metilglioxal (MGO), hidroximetilfurfural și leptosperină.

Hidroximetilfurfuralul (HMF) este un indicator al faptului că mierea a fost supraîncălzită. Se găsește în miere pură, proaspătă, în cantități mai mici de 40 mg/kg de miere. Leptosperina este un compus unic pentru arbustul de Manuka și ar trebui găsit într-o valoare mai mare de 100 mg/kg de miere.

Leptosperina este un compus unic pentru florile Manuka.

În timp ce hidroximetilfurfuralul și leptosperina se găsesc în cantități stabile în mierea de Manuka, conținutul de metilglioxal este foarte variabil. Cu cât conține mai mult metilglioxal (MGO), cu atât este mai mare factorul UMF (Factor unic Manuka) și cu atât activitatea sa antibacteriană este mai mare. UMF reflectă gradul medicinal, prospețimea și autenticitatea acestei mieri.

De ce este metilglioxalul (MGO) din mierea de Manuka atât de important?

MGO-Metilglioxal este compusul organic activ din mierea de Manuka ce ii confera proprietăţile sale unice antibacteriene. Conținutul de metilglioxal este exprimat în miligrame per kilogram de miere și poate varia de la 80 mg/kg până la 1200 mg/kg. Cu cât concentrația de MGO în miere este mai mare, cu atât aceste proprietăți sunt mai puternice.

În ceea ce privește vindecarea rănilor, MGO din mierea de Manuka previne infectarea rănilor.

Mierea de manuka prin producerea de peroxid de hidrogen, are activitate antiseptică. MGO este capabil să omoare sau să stopeze ultiplicarea multor bacterii. Efectul antibacterian puternic contribuie la tratarea infecției cu Helicobacter pylori, la prevenirea cariilor dentare și la combaterea amigdalitei produse de Streptococcus pyogenes.

În ceea ce privește vindecarea rănilor, MGO din mierea de Manuka previne infectarea leziunilor cu diferite bacterii. Menținerea rănii curate și fără infecții este esențială pentru vindecarea corespunzătoare a acesteia. Pe lângă efectul antibacterian al MGO, activitatea antiinflamatoare a mierii de Manuka reduce timpul de vindecare.

Este mierea de Manuka un antibiotic natural?

Da, mierea de Manuka are proprietăți antibiotice, deși acest lucru depinde de concentrația de metilglicoxal (MGO). Mierea de Manuka cu cel puțin 800 mg de MGO pe kilogram are cea mai mare capacitate de a inhiba creșterea bacteriilor.

Mai multe tipuri de bacterii sunt sensibile la mierea de Manuka: Helicobacter pylori, Streptococcus pyogenes, Staphylococcus aureus, streptococ mutans, Stenotrophomonas maltophilia

Mierea de Manuka înlocuiește antibioticele convenționale?

Nu, mierea de Manuka nu înlocuiește antibioticele convenționale, dar poate fi o completare excelentă a acestor medicamente și poate îmbunătăți eficacitatea tratamentului. În plus, mierea de Manuka nu duce la rezistență la antibiotice și poate chiar ajuta la combaterea bacteriilor refractare la antibiotice.

Este mierea de Manuka potrivită pentru diabetici?

În timp ce zahărul rafinat obișnuit are un indice glicemic (IG) ridicat de 70, mierea de Manuka are o valoare IG moderată de 54-59. Cu toate acestea, această valoare IG înseamnă că mierea de Manuka ar putea cauza creșteri semnificative ale zahărului din sânge (glucoza din sânge).

Prin urmare, persoanele cu diabet ar trebui să consume miere de Manuka cu moderație și ca înlocuitor al altor dulciuri (zahăr, jeleuri, sirop). In plus, este esential sa consulti un medic nutritionist in legatura cu cantitatea de miere care poate fi ingerata pentru a nu compromite armonia alimentatiei.

Este indicat să luați miere de Manuka pentru a calma afecțiunile stomacului?

Mierea de Manuka este eficientă în ameliorarea afecțiunilor stomacale legate de bacteriile Helicobacter pylori, cum ar fi gastrita și boala ulcerului peptic. Această bacterie este sensibilă la acțiunea antibacteriană a metilglioxalului. De asemenea, mulți consumatori raportează că consumul zilnic de miere de Manuka este util în ameliorarea indigestiei.

Cum trebuie consumată mierea de Manuka?

Mierea de Manuka poate fi consumată dizolvată în ceaiuri de plante sau lapte, întinsă pe pâine prăjită sau clătite sau amestecată cu alte ingrediente în sosuri și sosuri. Cu toate acestea, cel mai bun mod de a ingera această miere este să o luați singură și să o lăsați să se dizolve încet în gură. Acest lucru este esențial atunci când este utilizat pentru tratarea gingivitei sau prevenirea cariilor.

Care sunt contraindicațiile și efectele adverse ale mierii de Manuka?

În timp ce mierea de Manuka este sigură pentru oamenii sănătoși, dacă este consumată în cantități mari, poate provoca creșterea în greutate datorită conținutului său ridicat de zahăr. Din punct de vedere al contraindicațiilor, mierea de Manuka ar trebui consumata cu prudenta în următoarele situații

 1. Diabetici;
 2. Copii sub 12 luni, din cauza riscului de botulism;
 3. Persoane alergice la venin de albine, miere sau polen.

Femeile gravide sau cele care alăptează ar trebui să evite consumul de miere de Manuka cu un factor mai mare de 15 (UMF 15+). Conținutul de metilglioxal (MGO) din aceste mieri depășește 500 de miligrame pe kilogram și nu există studii care să garanteze că este sigura de consumat în aceste etape biologice.

Criteriile de cumpărare

După cum am menționat, mierea de Manuka provine din Noua Zeelandă și Australia. Unii consumatori ar putea fi pacaliti de faptul ca mierea produsă în aceste țări reprezinta neaparat o garanție a calității. Nu este cazul și trebuie luate în considerare, de exemplu, alte criterii de cumpărare:

 1. Conținut unic de factor Manuka (UMF) și/sau metilglioxal (MGO)
 2. Prezența alergenilor
 3. Origine
 4. Autenticitate
 5. Conținut unic Manuka (UMF) și/sau metilglioxal (MGO).

Cu cât UMF este mai mare, cu atât este mai mare concentrația de MGO în mierea de Manuka.

Alegerea unui tip de miere de manuka cu un indice UMF ridicat este foarte importantă deoarece determină puterea proprietăților sale antibacteriene. Deci, dacă mierea de Manuka urmează să fie folosită pentru vindecarea unei afectiuni sau pentru a lupta împotriva anumitor bacterii, ar trebui să alegeți un produs cu o valoare UMF mai mare de 15.

Pe de altă parte, dacă mierea de Manuka este folosită ca mască de față împotriva acneei sau este consumată pentru a calma gâtul sau pentru a îmbunătăți digestia, este suficient să alegeți o miere cu o valoare UMF în jur de 10. Trebuie remarcat că, așa cum valorile UMF și Conținutul MGO cresc, crește și prețul mierii de Manuka.

Reclame înșelătoare

Ca și în cazul tuturor superalimentelor, există afirmații false sau neștiințifice despre proprietățile mierii de Manuka. Nu cumpărați capsule sau bomboane pe bază de miere de Manuka care pretind că sunt eficiente pentru pierderea în greutate sau creșterea fertilității, deoarece aceste afirmații nu au suport științific.

Alergenii

Deși mierea este un aliment sanatos, persoanele cu boală celiacă ar trebui să evite produsul.

De asemenea, este posibil să verificați dacă o marcă comercială vinde miere de Manuka autentică accesând site-ul web al Asociației Unice Manuka Factor Honey (UMFHA). Aceasta este o asociație independentă care reglementează utilizarea sigiliului UMF (Unique Manuka Factor) și garantează puritatea și calitatea mierii de Manuka.

Tara de Origine

Principalii producători de miere sunt din Noua Zeelandă și Australia. Prin urmare, este recomandat ca comandati un produs ce provine din aceste două țări. Noua Zeelandă este cel mai mare producător și exportator și cel mai bine este să cumpărați miere de Manuka din această țară.

Autenticitate

Când explicăm diferența dintre mierea de Manuka monofloră și multifloră, indicăm analizele chimice care se efectuează pentru a asigura autenticitatea. Aceste teste trebuie efectuate de un laborator aprobat MPI (Ministerul Industriilor Primare) din Noua Zeelandă, iar companiile includ de obicei rezultatele pe borcanele cu miere.

Rezumat

Mierea de Manuka este produsa de albine din nectarul florilor tufei Leptospermum scoparium. Deși mierea de Manuka este originară din Noua Zeelandă și Australia, proprietățile sale curative, antiinflamatorii și antibacteriene au atras interesul oamenilor din întreaga lume.

Aroma mierii de Manuka este intensă, distinctă, dulce-acrișoară, spre deosebire de alte sortimente de miere florale. Daca este administrata în cantități mici poate îmbunătăți digestia, poate preveni cariile dentare si poate combate infecțiile cauzate de bacteria Helicobacter pylori. Dacă această miere este aplicată pe răni și arsuri, ea acționează ca un agent de vindecare.

Dacă ți-a plăcut ghidul nostru de miere de Manuka, te rugăm să-l distribui pe rețelele de socializare sau lasă-ne un comentariu.

Filtre active

Miere de Manuka, Factor 12, 250g, Wedderspoon
118,00 RON
In stoc

Mierea de Manuka este o surpriza extraordinara din Noua Zeelanda, cu multiple utilizari, pentru frumusete, pentru un stil de viata activ sau in bucatarie. Mierea de Manuka este bruta si nepasteurizata pentru a mentine toate proprietatile sale pentru sanatate ce apar in mod natural in aceasta miere speciala. KFactor 12 indica faptul ca 65% din polenul din mierea noastra provine din boabele de polen specifice ...

Miere de Manuka K 12, 500g, Wedderspoon
179,00 RON
In stoc

Mierea de Manuka este o surpriza extraordinara din Noua Zeelanda, cu multiple utilizari, pentru frumusete, pentru un stil de viata activ sau in bucatarie. Mierea de Manuka este bruta si nepasteurizata pentru a mentine toate proprietatile sale pentru sanatate ce apar in mod natural in aceasta miere speciala. KFactor 12 indica faptul ca 65% din polenul din mierea noastra provine din boabele de polen speci ...

Miere de Manuka MGO 400+, Manuka Health, 250g
185,00 RON
In stoc

Miere de Manuka 250g, MGO 400+ UMF 13+ (Manuka Health) este cunoscută pentru proprietățile sale curative de secole. Mierea Manuka 400+ Manuka Health este unică datorită conținutului foarte ridicat de metilglioxal, o substanță găsită în arbustul de Manuka care crește numai în Noua Zeelandă. Metilglioxalul, sau MGO, are proprietăți antibacteriene, întărește sistemul imunitar, protejează sistemul digestiv și, în același timp, are un efect deosebit asupra aspectului pielii, datorită proteinelor, vitaminelor și aminoacizilor valoroși.

Miere de Manuka, MGO 400+ UMF 13+ Manuka Health 500g
363,00 RON
In stoc

Cumparati Mierea de Manuka Originala si produse de la Manuka Health Noua Zeelanda din magazinul dvs online de produse naturiste SamDistribution.ro. Mierea de Manuka este disponibilă în diferite concentrații MGO 100, 250, 400 și 550 și este perfectă pentru o mare varietate de aplicații individuale - intern și extern. Mierea de Manuka este considerată a fi unul dintre cele mai tradiționale produse din Noua Zeelandă. Aici puteți cumpăra cu ușurință miere de Manuka online.

Miere de Manuka MGO 100+ UMF 6+ Manuka Healt, 500g
157,00 RON
In stoc

Actiuni, Indicatii, Proprietati pentru Mierea de Manuka: Antibacterian, Antiinflamator, Antivirale, Antifungic. Datorită lor, mierea de Manuka este adesea folosită ca suport suplimentar în tratamentul multor boli. Mierea de Manuka este un remediu pentru tratamentul bolilor gastrointestinale. Numeroase studii confirmă eficacitatea mierii de Manuka în boli precum: ulcere de stomac, exces de aciditate, tulburări digestive, sindromul colonului iritabil. De asemenea, funcționează bine în cazul infecțiilor tractului urinar și este de neînlocuit în rănile greu de vindecat, escare, eczeme și afecțiuni precum acneea. Este adesea administrat profilactic iarna, deoarece protejează împotriva gripei și a răcelii. În acest caz, mierea cu o concentrație mai mică de MG / MGO funcționează cel mai bine.

Miere de manuka 20, MGO 830, 250g, Real Health
240,00 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Descriere Miere de manuka 20+, MGO 830, 250g, Real Health 

Miere de Manuka fara procesare! naturala, 100% manuka pura din Australia, neprocesata, testat independent, neamestecata, Nivel MGO garantat, contine fenoli unici din plante.

Ce este mierea de Manuka? Mierea de Manuka este un supliment alimentar ideal este cea mai populara si cea mai premiata miere din lume, cunoscuta pentru proprietatile sale in materie de sanatate si cele bioactive. Mierea de Manuka este produsa de albine care colecteaza nectar de la florile din familia

Miere de manuka 20, MGO 830, 250g + 250g, Real Health
475,00 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Descriere Miere de manuka 20+, MGO 830, 250g + 250g, Real Healthh

Miere de Manuka fara procesare! Naturala, 100% manuka pura din Australia, neprocesata, testat independent, neamestecata, Nivel MGO garantat, contine fenoli unici din plante.

Ce este mierea de Manuka? 

Mierea de Manuka este un supliment alimentar ideal este cea mai populara si cea mai premiata miere din lume, cunoscuta pentru proprietatile sale in materie de sanatate si cele bioactive. Mierea de Manuka este produsa de albine care colecteaza nectar de la florile din ...

Miere de manuka 10, MGO 300, 250g 250g, Real Health
215,00 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Descriere manuka 10+, MGO 300, 250g + 250g, Real Health

Ce este mierea de Manuka? 

Mierea de Manuka este un supliment alimentar ideal este cea mai populara si cea mai premiata miere din lume, cunoscuta pentru proprietatile sale in materie de sanatate si cele bioactive. Mierea de Manuka este produsa de albine care colecteaza nectar de la florile din familia Leptospermum, cunoscuta si sub denumirea de arborele de ceai – planta originara din Australia. Mierea de Manuka are proprietati antibacteriene - cercetarile au aratat ca atunci cand se aplica local pe taieturi si rani la nivel cutanat.

Miere de Manuka fara procesare! naturala, 100% manuka pura din Australia...

Miere de manuka 5, MGO 100, 500g 500g, Real Health
230,00 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Descriere Miere de manuka 5+, MGO 100, 500g, Real Health

Miere de Manuka fara procesare! naturala, 100% manuka pura din Australia, neprocesata, testat independent, neamestecata

Nivel MGO garantat, contine fenoli unici din plante.

Ce este mierea de Manuka? Mierea de Manuka este un supliment alimentar ideal este cea mai populara si cea mai premiata miere din lume, cunoscuta pentru proprietatile sale in materie de sanatate si cele bioactive. Mierea de Manuka este produsa de albine care colecteaza nectar de la florile din familia L ...

Miere de manuka 15, MGO 500, 250g, Real Health
230,00 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Descriere Miere de manuka 15+, MGO 500, 250g, Real Health

Miere de Manuka fara procesare!

 • naturala
 • 100% manuka pura din Australia
 • neprocesata
 • testat independent
 • neamestecata
 • Nivel MGO garantat
 • contine fenoli unici din plante

Ce este mierea de Manuka?

Mierea de Manuka este un supliment alimentar ideal este cea mai populara si cea mai premiata miere din lume, cunoscuta pentru proprietatile sale in materie de sanatate si cele bioactive. Mierea de Manuka este produsa de albine care colecteaza nectar de la florile din familia ...

Miere de manuka 15, MGO 500, 250g + 250g, Real Health
420,00 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Miere de manuka 15+, MGO 500, 250g + 250g Real Health Miere de Manuka fara procesare! naturala 100% manuka pura din Australia, neprocesata, testat independent, neamestecata. Nivel MGO garantat contine fenoli unici din plante. Ce este mierea de Manuka? Mierea de Manuka este un supliment alimentar ideal este cea mai populara si cea mai premiata miere din lume, cunoscuta pentru proprietatile sale in materie de sanatate si cele bioactive. Mierea de Manuka este produsa de albine care colecteaza nectar de la florile din f

Miere de Manuka UMF 20, 250 g, Comvita
531,00 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

De unde vine mierea de manuka? Mierea de manuka Comvita este colectata din folorile arborelui de Manuka cunoscut si sub numele de Leptospermum Scoparium. Aceasta floare este disponibila numai din locatiile cele mai pure si indepartate din Noua Zeelanda. Aceasta miere de manuka originara din Noua Zeelanda, este recunoscuta la nivel mondial pentru proprietatile si beneficiile sale unice, fiind renumita pentru aroma sa bogata si proprietatile antibacteriene. Cu un sezon de inflorire de doar 2-6 saptamani pe an, este unul dintre cadrele speciale ale naturii.Care sunt avantajele mierii de manuka?Aceasta miere de manuka se foloseste din punct de vedere medical pentru a ajuta in cazul durerilor de gat, diverselor afectiuni ale pielii si imbunatateste digestia. Mierea de Manuka este doved ...

Miere de Manuka UMF 15, 250 g, Comvita
279,00 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

De unde vine mierea de manuka? Mierea de manuka Comvita este colectata din folorile arborelui de Manuka cunoscut si sub numele de Leptospermum Scoparium. Aceasta floare este disponibila numai din locatiile cele mai pure si indepartate din Noua Zeelanda. Aceasta miere de manuka originara din Noua Zeelanda, este recunoscuta la nivel mondial pentru proprietatile si beneficiile sale unice, fiind renumita pentru aroma sa bogata si proprietatile antibacteriene. Cu un sezon de inflorire de doar 2-6 saptamani pe an, este unul dintre cadrele speciale ale naturii. Care sunt avantajele mierii de manuka? Aceasta miere de manuka se foloseste din punct de vedere medical pentru a ajuta in cazul durerilor de gat, diverselor afectiuni ale pielii si imbunatateste digestia. Mierea de Manuka este doved ... 

Miere de Manuka UMF 10, 500 g, Comvita
282,00 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

De unde vine mierea de manuka? Mierea de manuka Comvita este colectata din folorile arborelui de Manuka cunoscut si sub numele de Leptospermum Scoparium. Aceasta floare este disponibila numai din locatiile cele mai pure si indepartate din Noua Zeelanda. Aceasta miere de manuka originara din Noua Zeelanda, este recunoscuta la nivel mondial pentru proprietatile si beneficiile sale unice, fiind renumita pentru aroma sa bogata si proprietatile antibacteriene. Cu un sezon de inflorire de doar 2-6 saptamani pe an, este unul dintre cadrele speciale ale naturii.Care sunt avantajele mierii de manuka?Aceasta miere de manuka se foloseste din punct de vedere medical pentru a ajuta in cazul durerilor de gat, diverselor afectiuni ale pielii si imbunatateste digestia. Mierea de Manuka este doved ...

Miere Manuka UMF 5, 500 g, Comvita
144,00 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

De unde vine mierea de manuka? Mierea de manuka Comvita este colectata din folorile arborelui de Manuka cunoscut si sub numele de Leptospermum Scoparium. Aceasta floare este disponibila numai din locatiile cele mai pure si indepartate din Noua Zeelanda. Aceasta miere de manuka originara din Noua Zeelanda, este recunoscuta la nivel mondial pentru proprietatile si beneficiile sale unice, fiind renumita pentru aroma sa bogata si proprietatile antibacteriene. Cu un sezon de inflorire de doar 2-6 saptamani pe an, este unul dintre cadrele speciale ale naturii.Care sunt avantajele mierii de manuka?Aceasta miere de manuka se foloseste din punct de vedere medical pentru a ajuta in cazul durerilor de gat, diverselor afectiuni ale pielii si imbunatateste digestia. Mierea de Manuka este doved ...

Miere Manuka UMF 5, 250 g, Comvita
96,00 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

De unde vine mierea de manuka? Mierea de manuka Comvita este colectata din folorile arborelui de Manuka cunoscut si sub numele de Leptospermum Scoparium. Aceasta floare este disponibila numai din locatiile cele mai pure si indepartate din Noua Zeelanda. Aceasta miere de manuka originara din Noua Zeelanda, este recunoscuta la nivel mondial pentru proprietatile si beneficiile sale unice, fiind renumita pentru aroma sa bogata si proprietatile antibacteriene. Cu un sezon de inflorire de doar 2-6 saptamani pe an, este unul dintre cadrele speciale ale naturii.Care sunt avantajele mierii de manuka?Aceasta miere de manuka se foloseste din punct de vedere medical pentru a ajuta in cazul durerilor de gat, diverselor afectiuni ale pielii si imbunatateste digestia. Mierea de Manuka este doved ...

Miere de Manuka UMF 10, 250 g, Comvita
186,60 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

De unde vine mierea de manuka? Mierea de manuka Comvita este colectata din folorile arborelui de Manuka cunoscut si sub numele de Leptospermum Scoparium. Aceasta floare este disponibila numai din locatiile cele mai pure si indepartate din Noua Zeelanda. Aceasta miere de manuka originara din Noua Zeelanda, este recunoscuta la nivel mondial pentru proprietatile si beneficiile sale unice, fiind renumita pentru aroma sa bogata si proprietatile antibacteriene. Cu un sezon de inflorire de doar 2-6 saptamani pe an, este unul dintre cadrele speciale ale naturii.Care sunt avantajele mierii de manuka?Aceasta miere de manuka se foloseste din punct de vedere medical pentru a ajuta in cazul durerilor de gat, diverselor afectiuni ale pielii si imbunatateste digestia. Mierea de Manuka este doved ...

Miere de manuka 10, MGO 300, 250g, Real Health
115,00 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Descriere Miere de manuka 10+, MGO 300, 250g, Real Health

Ce este mierea de Manuka?

Mierea de Manuka este un supliment alimentar ideal este cea mai populara si cea mai premiata miere din lume, cunoscuta pentru proprietatile sale in materie de sanatate si cele bioactive. Mierea de Manuka este produsa de albine care colecteaza nectar de la florile din familia Leptospermum, cunoscuta si sub denumirea de arborele de ceai – planta originara din Australia. Mierea de Manuka are proprietati antibacteriene - cercetarile au aratat ca atunci cand se aplica local pe taieturi si rani la nivel cutanat.

Miere de Manuka fara procesare!

 • naturala
 • 100% manuka pura din Austra ...
Miere de manuka 5, MGO 100, 500g, Real Health
126,00 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Descriere Miere de manuka 5+, MGO 100, 500g, Real Health

Miere de Manuka fara procesare!

 • naturala
 • 100% manuka pura din Australia
 • neprocesata
 • testat independent
 • neamestecata
 • Nivel MGO garantat
 • contine fenoli unici din plante

Ce este mierea de Manuka?

Mierea de Manuka este un supliment alimentar ideal este cea mai populara si cea mai premiata miere din lume, cunoscuta pentru proprietatile sale in materie de sanatate si cele bioactive. Mierea de Manuka este produsa de albine care colecteaza nectar de la florile din familia L ...