Miere de manuka

Cauti miere de manuka, la un pret corect?

Mierea de manuka nu numai ca are o aromă dulce, dar contine un compus MGO cu un efect antimicrobian puternic. 

A devenit foarte populara în ultimii ani datorită beneficiilor sale medicinale și cosmetice. Cu toate acestea, abia in urma cu mai bine de 25 de ani cercetătorii au început să studieze si sa analizeze efectele terapeutice ale mierii de manuka. Accentul s-a pus pe activitatea sa antibacteriană și de vindecare.

Doriți să savurați o miere de manuka de calitate premium? La SAM Distribution poti să comanzi borcanul de miere de manuka cu concentratia MGO potrivita nevoilor tale, la cel mai bun preț.

Ce este mierea de manuka?

Mierea de Manuka un produs apicol, obtinut de albine din nectarul florilor de manuka. Este bogata într-un compus numit metilglioxal (MGO), care este responsabil pentru proprietățile sale antimicrobiene. De asemenea, oferă beneficii antioxidante și antiinflamatorii.

Mierea de Manuka provine de la albinele care polenizează florile plantei Leptospermum scoparium, care se găsește în Noua Zeelandă și în unele părți ale Australiei. Acest arbust este cunoscut și sub denumirea de arbore de ceai.

Ce proprietati medicinale are mierea de manuka? Proprietatile medicinale ale mierii de Manuka se datorează prezenței flavonoidelor, acizilor fenolici și metilglioxalului (MGO). Acești compuși sunt responsabili pentru proprietățile antioxidante, antimicrobiene, vindecătoare și antiinflamatorii ale mierii de Manuka.

Conținutul MGO și UMF sunt aspecte de luat în considerare atunci când cumpărați miere de Manuka. Alte criterii importante de achiziție sunt țara de origine a mierii, autenticitatea și prezența alergenilor.

Comanda online miere de manuka originala

Beneficiile mierii de Manuka au fost mediatizate peste tot in lume. Din acest motiv cererea a crescut foarte mult si au aparut falsurile. Dacă doriți să cumpărați un produs autentic și de înaltă calitate, puteți alege unul dintre sortimentele de la Manuka Health.

Bucurați-vă de beneficiile mierii de manuka din confortul casei dvs., deoarece SAM Distribution va oferă o gamă variata de produse apicole online.

Ghid de cumpărare: Ce trebuie să știți despre mierea de Manuka

Acest tip de miere a fost folosit ca un remediu natural puternic de către poporul Maori. Este foarte buna pentru persoanele afectate de tuse superficială, dureri de gât și răceli.

Cu toate acestea, proprietățile sale medicinale variază în funcție de concentrația de metilglioxal (MGO) și Manuka Unique Factor (UMF). În această secțiune, aprofundăm indicațiile și utilizările mierii de Manuka.

Cumpărați online pe SAM Distribution miere de manuka pentru copii, deoarece avem o gamă variata de la producatori renumiti, la preturi accesibile.

Vrei să-ti satisfaci nevoia de dulce într-un mod sănătos? Comanda online miere de manuka din confortul casei tale. Esti sigur că obții cel mai bun preț online de fiecare dată când alegi să faci cumpărături pe SamDistribution.ro.

Ce este de fapt mierea de Manuka?

Manuka este o miere populară care provine din nectarul florilor plantei Leptospermum scoparium, care crește în Noua Zeelandă și în unele părți ale Australiei. Are o aromă dulce și acrișoară distinctă, cu note de caramel. Mierea de Manuka se deosebește de alte sortimente de miere prin conținutul ridicat de metilglioxal (MGO) și flavonoide.

Ce contine mierea de Manuka?

Daca este analizata nutrițional, mierea de Manuka nu diferă cu mult de alte tipuri de miere. Este o sursă concentrată de zaharuri simple. In principal fructoză și glucoză și oferă cantități moderate de vitamine și minerale. Metilglioxal și flavonoidele sunt cei mai importanți compuși din mierea de Manuka, deși nu oferă energie.

Metilglioxal denumit pe scurt MGO este compusul responsabil de efectul antibacterian ale mierii de Manuka. Substanțele fenolice din miere pot acționa ca antioxidanți și pot fi responsabile pentru proprietățile sale antiinflamatorii și curative.

Există un proverb maori care spune: „Unde antibioticele nu merg, merge mierea de Manuka”.

Ce beneficii are mierea de Manuka asupra sanatatii?

Maorii din Noua Zeelandă, folosesc mierea ca medicament de sute de ani. Deși mierea de Manuka își împărtășește majoritatea proprietăților cu alte tipuri de miere, se remarcă prin efectele sale antibacteriene și vindecătoare. Mai jos, vom explica principalele beneficii pentru sănătate ale mierii de Manuka.

  1. Oferă un efect antimicrobian puternic - în special împotriva diferitelor bacterii, dar inhibă și creșterea virușilor și ciupercilor. Mierea de Manuka sa dovedit a fi eficientă împotriva bacteriilor care sunt foarte rezistente la antibioticele sintetice. Capacitatea sa antimicrobiană se datorează peroxidului de hidrogen și metilglioxalului (MGO).
  2. Este un excelent vindecător natural - chiar și pentru răni cronice (1). Mierea de Manuka se aplică local pe ulcerele piciorului diabetic (2), arsuri minore, răni chirurgicale și ulcere venoase.
  3. Ajută la combaterea gingivitei (inflamația gingiilor) și a plăcii dentare care provoacă carii (3).
  4. Conține antioxidanți - care pot reduce daunele oxidative (4) si factorii de risc asociați cu bolile cardiovasculare, anumite tipuri de cancer și boli neurodegenerative.
  5. Concentratie mare de antioxidanți care reduc daunele oxidative (4) legate de boli cardiovasculare, anumite tipuri de cancer și boli neurodegenerative. Aceste proprietati antioxidante se datorează concentratiei mari de compuși fenolici.
  6. Eficienta impotriva cancerului - previne multiplicarea celulelor canceroase. Studiile au demonstrat legatura directa intre consumul de miere de Manuka si efectul protector împotriva melanomului (5).
  7. Ajută în tratamentul ulcerelor peptice, gastritei si afectiunilor asociate cu bacteria Helicobacter pylori (6). De asemenea, ajută la vindecarea ulcerelor gastrice cauzate de acidul acetic.
  8. Reduce inflamația. Un studiu recent a scos in evidenta faptul ca mierea de Manuka poate reduce inflamația la nivelul colonului (7).
  9. Stimulează sistemul imunitar, în special celulele imunitare legate de vindecarea rănilor și repararea țesuturilor (8).
  10. Acționează ca un prebiotic și ajută la reglarea funcției intestinale, deoarece oligozaharidele sale sunt folosite ca substrat de flora bacteriană a colonului (9).

Puteți cumpăra miere de manuka sau alte produse apicole de la producatori renumiti de pe SAM Distribution.

Filtre active