Miere de Manuka MGO 550+ (250g)

Miere de Manuka MGO 550+, Manuka Health, 250g

Mierea de Manuka MGO 550+, Manuka Health, 250g este un produs versatil cu multe beneficii pentru sanatate, are un nivel maxim de activitate si este potrivita pentru consumul zilnic. Conține cel puțin 550 mg/kg de ingredientul puternic metilglioxal și este extrasă din arborele originar din Noua Zeelandă.

275,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Miere de Manuka MGO 550+, Manuka Health, 250g

Mierea de Manuka MGO 550+, Manuka Health, 250g este un produs versatil cu multe beneficii pentru sanatate, are un nivel maxim de activitate si este potrivita pentru consumul zilnic. Conține cel puțin 550 mg/kg de ingredientul puternic metilglioxal și este extrasă din arborele originar din Noua Zeelandă.

Cât de sănătoasă este mierea de Manuka?

Ca toate tipurile de miere, mierea de Manuka 550 este, de asemenea, foarte sănătoasă, deoarece s-a dovedit că are efecte antiseptice, antioxidante și de vindecare a rănilor. Și deși dulciurile dăunează de obicei dinților, mierea de Manuka are chiar proprietăți care pot îmbunătăți sănătatea dentară și pot contracara cariile dentare. Un produs versatil, potrivit pentru consumul zilnic – bineînțeles doar cu moderație datorită conținutului de calorii.

  • MGO 550+ - conținut de MGO de cel puțin 550 mg/kg
  • Cel mai puternica miere de manuka din gama Manuka Health
  • Produs natural din Noua Zeelandă
  • Produs de calitate de la Manuka Health
  • Multitudine de beneficii pentru sanatate
  • Efect puternic, activ si sigur

Miere de Manuka: Totul despre utilizarea mierii de lux

Mierea de Manuka de la celălalt capăt al lumii poate fi folosit atât intern, cât și extern. 

Pentru uz intern, una până la trei lingurițe de miere de Manuka pe parcursul zilei vă vor ajuta. Produsul poate fi dizolvat și în ceai sau uns pe pâine. 

Are un efect antibacterian si antiviral in organism, astfel incat raceala sau afectiunile gastrointestinale pot fi atenuate. Extern, mierea este folosită pentru a trata rănile superficiale și tăieturile. Potrivit studiilor, aplicarea mierii de manuka sau a uleiului de manuka poate ajuta și la coșuri, acnee, picior de atlet sau neurodermatită.

Sistem imunitar

Mierea de Manuka de la Manuka Health este un puternic sustinator al sistemului imunitar al copiilor cu varsta peste 1 an.

Raceala si gripa

Prin capacitatea sa antibacteriana si antioxidanta si de asemenea fiind un ajutor imens al sistemului imunitar. Se recomanda consumul zilnic pe perioad sezonului rece sau pe toata perioada anului pentru a creste nivelul antibacterian.

Reflux gastric, aciditate, arsuri stomac

Mierea de Manuka se foloseste ca tratament naturist pentru reflux gastric si aciditate fiind un produs natural neprocesat care are ca beneficiu neutralizarea PH a corpului;

Balonare, constipatie

Rol puternic antiinflamator va ajuta la eliminarea cauzelor; Poate fi folosita ca tratament naturist pentru balonare si constipatie.

Ulcer gastric

Datorita proprietatilor sale antiinflamatoare si antioxidante, in studii mierea de Manuka, a redus drastic indexul de ulcer. S-a observat ca poate fi folosita ca tratament naturist ajutator pentru ulcerul gastric;

E Coli, Helicobacter Pylori,  Stafilococ Auriu (Stafilococus Aureus), Salmonella, Candida, Clostridium Difficile, Klebsiella, Entorococ, Listeria, Streptococus mutans, Salmonela sau chiar Proteus Mirabili

Datorita proprietatilor puternice antibacteriane mierea de Manuka se poate folosi ca tratement pentru bacteriile de mai sus.

Acnee

Se foloseste pentru acneee incat reduce inflamatia si elimina bacteriile de pe zona cu probleme. Utilizati ca masca, o data pe zi.

Herpes 

Aplicati mierea de Manuka pe zona afectata si lasati-o sa actioneze oricat puteti; Poate fi consumata si intern pentru cresterea imunitatii, pe o perioada de minim 2 luni;  Pentru herpas se va aplica de minim 5-6 ori pe zi;

Inflamatie si durere de gat

Poate fi folosita pentru dureri de gat incat va elimina bacteriile prezente si va actiona si cu rol antiinflamator. Mierea de Manuka genereaza o secretie mai mare de saliva si ajuta astfel la reducerea simptomelor.

"Piciorul atletului"

Avand un puternic antibacterian, mierea de manuka se poate aplica extern ca tratament naturist pe zona respectiva. 

Antiinflamator natural

Consumata zilnic mierea creste puterea antiinflamatoare a corpului; De asemenea mareste fluxul de celule anti-inflamatoare in zona afectata.

miere de manuka 550

Ce este MGO?

Valoarea MGO în sine indică cât de mult metilglioxal este de fapt conținut într-un borcan de miere de Manuka. Informațiile sunt de obicei vizibile clar pe etichetă. De exemplu, MGO100+, MGO400+ sau MGO550

Factorul MGO 550 de pe borcanul de miere de Manuka arata nivelul de concentrare de antibiotic natural methylglyoxal, antibiotic. 

MGO 550+ este echivalent UMF 16+   - cel mai mare nivel antibacterian pentru mierea de la Manuka Health.

Administrare: 1-2 lingurițe de miere pe zi,

9421023629015

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa