Aminoacizi

Cauti suplimente cu aminoacizi?

O cincime din corpul nostru este format din proteine, iar aminoacizii reprezinta materialul de construcție al acestora. Au capacitatea de a forma țesuturi, organe, mușchi, piele, păr și unghii. Sunt esențiali pentru repararea continuă a structurilor corpului nostru, în special a mușchilor. Mai mult, ne protejează sănătatea regenerând celulele, participând la transformarea zaharurilor și grăsimilor și influențând producția de hormoni.

Ce sunt aminoacizii?

Aminoacizii iau parte la multe procese importante de viață care au loc în corpul uman în fiecare zi. Sunt nutrienți esențiali pentru celule. Datorită acestora, este posibilă creșterea, reproducerea și funcționarea lor corespunzătoare. Diviziunea de bază face distincția între aminoacizii exogeni și aminoacizii endogeni, unii dintre ei trebuie să fie furnizați organismului prin alimente. Nu sunt de neglijat nici suplimentele alimentare cu aminoacizi, pe care le puteti cumpara din magazinul online SAM Distribution. 

Comanda online aminoacizi suplimente

Aminoacizii esențiali exogeni și endogeni joacă multe roluri importante în corpul uman. Suplimentele sunt, de asemenea, foarte importante pentru sistemul imunitar. Completarea aminoacizilor esențiali se face cu suplimente alimentare sub formă de capsule, pulbere sau tablete ușor de înghițit. Incarca produsele de la Zenyth sau GNC.

Filtre active