L-glutamine (glutamina pulbere), 120 g, Zenyth

L-glutamine (glutamina pulbere), 120 g, Zenyth

Supliment Glutamina pulbere 100% vegetala, cu efect alcalinizant și antioxidant, u produs pentru sănătatea gastrointestinală, susținerea imunității și recuperare musculară.

67,30 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

L-glutamine (glutamina pulbere) - Zenyth

Supliment Glutamina pulbere 100% vegetala, cu efect alcalinizant și antioxidant, u produs pentru sănătatea gastrointestinală, susținerea imunității și recuperare musculară.

Supliment alimentar L-glutamine de la Zenyth sub formă de pulbere, susține imunitatea, sănătatea sistemului nervos, menține sănătatea mucoasei gastrointestinale si ajuta la recuperarea musculară.

Care sunt beneficiile L-glutamine (glutamina pulbere), 120 g, Zenyth?

  • Are un rol important în echilibrarea pH-ului organismului, prin efectul alcalinizant.
  • Contribuie la menținerea structurii și funcționării normale a sistemului digestiv
  • Sursă de energie pentru enterocite și colonocite.

L-Glutamina are acțiune antioxidantă, suplimentul fiind recomandat adulților, vârstnicilor, persoanelor care ţin regim, celor care doresc obţinerea unei mase musculare voluminoase. Favorizeaza refacerea mai rapidă după intervenții chirurgicale, boli sau antrenamente fizice, ajuta la creșterea masei musculare.

Glutamina este cel mai abundent aminoacid implicat în sinteza musculară; este ușor folosit de organism pentru a ajuta la repararea țesutului muscular care a fost deteriorat din cauza antrenamentului intens. Suplimentele de glutamină pot ajuta la accelerarea recuperării musculare și la cresterea masei musculare.

Glutamina este un aminoacid esențial condiționat, deoarece organismul îl folosește în cantități mari. Indiferent dacă scopul tău este să crești performanța atletică, să stimulezi metabolismul, să îmbunătățești recuperarea sau chiar să construiești mușchi, glutamina îți poate ajuta în mod semnificativ eforturile.

După un antrenament intens, nivelul de glutamină celulară scade, iar mușchii dumneavoastră necesită mai multă glutamină decât cantitatea furnizată de o dietă normală. Starea de epuizare a glutaminei determină organismul să folosească mușchii pentru energie, mai degrabă decât carbohidrații. Suplimentarea cu glutamină previne acest lucru.

Compozitie:

  • 100% L-Glutamină, obținută din surse vegetale prin fermentație microbiană.

Administrare:

Doze adulți: 2 g (1/2 linguriță), de 1-2 ori/zi, preferabil pe stomacul gol (între mese), cu 30-45 minute înainte de antrenament sau la 30-45 minute după acesta.

Contraindicatii:

Nerecomandat femeilor însărcinate, celor care alăptează, copiilor și persoanelor alergice.

Prezentare: 120 g

Data ultimei actualizari: 31-03-2022

Zenyth
5941872401074
Fisa tehnica
Beneficii:
sursa de energie
Mod de prezentare:
120 g pulbere

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.